Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

danielle

Mooie winkel met eerlijke verkoopsters

Goede eerlijke service. Dit vond ik echt heel prettig!

Misschien ergens op de site aangeven dat het normaal is om in de branche een pasafspraak te maken. Voor mij was het best wel een stap om op die manier naar een winkel te gaan, omdat je in een... Misschien ergens op de site aangeven dat het normaal is om in de branche een pasafspraak te maken. Voor mij was het best wel een stap om op die manier naar een winkel te gaan, omdat je in een normale kledingzaak gewoon zo binnen loopt.

Sandra jansen

Mooie collectie jurken

Winkel:
Klantvriendelijk
Rustige sfeer
Grote keuze in jurken Goed keuzemenu
Duidelijk overzicht

Dieneke Kras

Prima!

overzichtelijk

Suzanne ter Veen

Een droom wat is uitgekomen

Op het moment dat je binnen stapt bij Fem in Volendam, ben je verkocht. De sfeer is zeer prettig en jurken genoeg!

Tijdens het passen wordt je geweldig geholpen, ook al sta je in je...

Tijdens het passen wordt je geweldig geholpen, ook al sta je in je onderbroek, je voelt je evengoed op je gemak. Ze weten wat mooi is en wanneer een jurk niet goed bij je past, merken zij (en jij) dat meteen. Een geweldige ervaring!!

Danielle

Eerlijke winkel met zeer fijne verkoopsters

Eerlijk, behulpzaam zonder dat je het gevoel hebt dat de duurste jurk je aangesmeerd wordt. Femweddingshop kijkt echt welke jurk het beste bij je past. En is daar ook eerlijk in.

Ik vond het best wel spannend om voor het eerst in je leven een bruidsjurk te gaan passen en daarvoor vond ik het best wel en stap meteen een pasafspraak te moeten maken. misschien is het een idee... Ik vond het best wel spannend om voor het eerst in je leven een bruidsjurk te gaan passen en daarvoor vond ik het best wel en stap meteen een pasafspraak te moeten maken. misschien is het een idee om hierover een klein stukje te schrijven dat dit de manier is waarop bruidszaken werken omdat ze echt de tijd voor je willen nemen.

p.s. de nazorg heb ik nog niet gehad vandaar dat ik deze in het midden gezet heb.

Rosaline Zeeman

Fantastisch! Super goed geholpen!

Persoonlijke aandacht en goed oog voor wat bij iemand past en staar.

Aangezien jullie net verhuisd zijn, denk ik dat het wel goed komt. Maar de aankleding belichting kan sfeervoller. Al maakt klantvriendelijkheid en hartelijkheid dat je daar totaal doorheen kijkt!

J Kloosterman

Helder en overzichtelijke site om alvast een goede indruk te krijgen van de winkel.

Vriendelijke hulp met verstand van zaken.
Mooie winkel.

nvt

Djoke Hendriks

Service was super en ik voelde me echt op mijn gemak, terwijl zo\'n passessie toch best raar is .

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

Ik zo zo niets weten, het was al perfect.

Suzan Wesseling

Overzichtelijk

Duidelijke plaatjes van de jurken

Openingstijden op de site zetten, makkelijker te vinden

Maaike Theil

Gastvrij en uitnodigend

Behulpzaam en gastvrij. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ik ben me ervan bewust dat mijn afspraak net na de verhuizing naar de nieuwe winkel was, maar de aankleding van de winkel kan verbeterd worden. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan ophanghaakjes in de... Ik ben me ervan bewust dat mijn afspraak net na de verhuizing naar de nieuwe winkel was, maar de aankleding van de winkel kan verbeterd worden. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan ophanghaakjes in de kleedruimte. Gezien mijn afspraak alweer enige tijd geleden was, ga ik ervan uit dat dit inmiddels verbeterd is.