Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Laura Perdok

22 november was mijn dag om op zoek te gaan naar mijn trouwjurk. Samen met mijn moeders, schoonmoeder en zus op weg naar Leek. Milou stelde mij erg op mijn gemak en de zenuwen waren na het passen... 22 november was mijn dag om op zoek te gaan naar mijn trouwjurk. Samen met mijn moeders, schoonmoeder en zus op weg naar Leek. Milou stelde mij erg op mijn gemak en de zenuwen waren na het passen van de eerste jurk snel verdwenen. Wat ik erg prettig vond is dat er geluisterd wordt naar de wensen van jou als bruid. Bij het passen van de derde jurk wist ik het meteen, dit was de jurk! Bedankt Milou voor deze fijne dag en tot snel!

Ruime keus.
Alle tijd voor jou als bruid in een gemoedelijke/gezellige sfeer.

Ga vooral zo door!

Gheri Sombroek

Zeer goede service, vriendelijk, groot aanbod en gelijk mijn droomjurk gevonden.

Super goed geholpen en gelijk mijn droomjurk gevonden. Super vriendelijk, aardig, meelevend, lief, behulpzaam. Groot assortiment, veel kennis en goed inzicht van wat er bij je past.
Super goed geholpen en gelijk mijn droomjurk gevonden.
Mooie winkel, goed ontvangst, goede sfeer, alle tijd wordt er genomen. Voelt echt goed!

Ik hoorde van een kennis uit Hoorn dat zij na het vinden van haar jurk tips kreeg over hoe je het beste kan gaan zitten, wat je met je jurk doet als je naar de wc moet, hoe je in de auto je jurk... Ik hoorde van een kennis uit Hoorn dat zij na het vinden van haar jurk tips kreeg over hoe je het beste kan gaan zitten, wat je met je jurk doet als je naar de wc moet, hoe je in de auto je jurk netjes houdt etc. Misschien leuk als tips of in een soort van flyer mee te geven als extraatje.
Enige tip, voor de rest niks op aan te merken.

Hanneke

Een mooie winkel met fijn personeel

vriendelijk, behulpzaam, geduldig

de bijkomende kosten eerder benoemen, zodat je daar rekening mee kan houden met de prijs van de jurk

Aniek

Een ontspannen \'zoektocht\' naar de mooiste trouwjurk.

De sterke punten van Femweddingshop.nl in Leek, zijn de medewerkers. Zij hebben mij een erg ontspannen en plezierige tocht naar mijn trouwjurk gegeven. Ze Zijn erg respectvol, luisterden goed naar... De sterke punten van Femweddingshop.nl in Leek, zijn de medewerkers. Zij hebben mij een erg ontspannen en plezierige tocht naar mijn trouwjurk gegeven. Ze Zijn erg respectvol, luisterden goed naar mijn wensen en dachten mee. Dit alles leek erg oprecht te zijn. Super fijn!

Nee, ik heb een erg fijne ervaring opgedaan.

Imgriet

Ontspannen, met veel plezier jurken gepast waarbij goed naar me werd geluisterd en je snel de perfecte jurk vindt!

-Snelle en duidelijke communicatie vooraf
-Verkoopster komt snel achter je stijl
-Denkt goed mee over eventuele aanpassingen
-Ontspannen sfeer zonder tijdsdruk
-Veel keuze
-Goed bereikbaar en goede parkeerfaciliteiten

-Op de website wat meer informatie vooraf; wat moet je meenemen?; wat kost een gemiddelde jurk; hoe lang duurt een pas afspraak?

Antina de Wind

Een hele leuke ervaring voor een eerste pas-sessie!

Prettig dat alle tijd wordt genomen, voldoende aandacht en eerlijkheid, leuke sfeer!

Bojoura Hoekstra

Ontspannen en gezellige sfeer

Respect , geduldig en klantvriendelijk voor de klant en aanhang !

Nvt

Maureen

Vriendelijk personeel, fijn dat de mogelijkheid bestond zelf tussen de jurken te zoeken.

Zie boven, vriendelijk, behulpzaam personeel en mooie/grote afgesloten ruimte om jurken te passen/showen.

Dorien Westra

Heel goed geholpen!

Op alle onderdelen zeer vriendelijk en goed!

Maayke

Onwijs leuk geholpen, mooie en frisse winkel met genoeg keus aan jurken en accessoires

Via de trouwbeurs in de RAI zijn we in gesprek geraakt, dit klikte meteen. Een week later kon ik al in de winkel terecht.

Zeer behulpzaam, Maria zag meteen wat wel en niet bij mij...

Zeer behulpzaam, Maria zag meteen wat wel en niet bij mij paste. Mooie sfeervolle winkel, niet onwijs groot maar juist knus en gezellig. Mijn oma en moeder zijn goed verwend met chocolaatjes en koffie terwijl ik aan het passen was. Voelde me erg op mijn gemak en heb zin om terug te komen om de jurk passend te laten maken. Wij hebben een hele leuke en bijzondere dag gehad en ik heb mijn droomjurk gevonden!

Zou toekomstige bruidjes deze winkel zeker aanraden!

Groetjes uit Noordbeemster

Helemaal niks te verbeteren, en heb geen tips om aan te vullen want het is top zo! Ga zo door!