Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Dominique Rodenhuis

Ruim aanbod jurken die je goed kunt bekijken

Ruime keus aan merken

De website op de telefoon. Je moet telkens alle jurken laden (door naar beneden te scrollen) en je kunt niet gericht op merk zoeken. Voordat je het merk aan kunt klikken laden zich alweer nieuwe... De website op de telefoon. Je moet telkens alle jurken laden (door naar beneden te scrollen) en je kunt niet gericht op merk zoeken. Voordat je het merk aan kunt klikken laden zich alweer nieuwe jurken

Jolanda Boetje

Die was prima

Veel jurken en overzicht wat er te leveren is

Mis prijzen op de website
Website laadt vervelend door constant nieuwe foto\'s toe te voegen zodat je tekst onderaan de site niet kunt lezen
Nazorg weet ik niet

Femke

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel.
Personeel neemt echt de tijd voor je.

N.v.t.

Amarense

Super lieve en goede zorg vanaf het moment van afspraak tot eind, jurk moet nog afgepast worden maar ook daar heb ik ALLE vertrouwen in dat ook dat super zal gaan!! Milou je bent een kanjer!

Het begrijpen wat een klant wil is één ding, maar ook het aanvoelen en verwoorden van o.a. mijn gevoel dat is echt een vak apart! Super!

Er was geen ronde podium waar je op kon staan. Waardoor je niet echt vrij kon bewegen. Ik heb gebruik moeten maken van een krukje, waar door je uit moest kijken dat je je niet te veel bewoog. Er was geen ronde podium waar je op kon staan. Waardoor je niet echt vrij kon bewegen. Ik heb gebruik moeten maken van een krukje, waar door je uit moest kijken dat je je niet te veel bewoog.
(Was het een ramp..? Nee. Maar als tip ja)

Kimberley

Erg vriendelijke medewerkers
Mooie en goede kwaliteit

Anja Blokker-Halderman

Fem weddingshop......in 1 woord fantastisch!!!!! Goede sfeer en prima service. Hier wordt het uitzoeken van je trouwjurk echt een feestje.

Klantvriendelijk, goede service, gezelligheid, warmte, uitstraling winkel, aanbod jurken, kennis medewerkers (Maria is echt een topwijf)

Vooral doorgaan op de ingeslagen weg........

rosanne bruins

Genoten van het passen van alle jurken en de kennis die ze in huis hebben!

Vriendelijk, gastvrij, bekwaam!

Gewoon lekker zo verder gaan!

Kim Harders

Een vrolijke, gezellige winkel, waarin je niets wordt opgelegd en uitgebreid de tijd voor je wordt genomen!

Absoluut de gastvrijheid en de behulpzaamheid. Zowel ik, als mijn moeder en schoonmoeder waren het er over eens. Zo goed geholpen, meedenkend, goede tips en vooral: er word je niets opgelegd en je... Absoluut de gastvrijheid en de behulpzaamheid. Zowel ik, als mijn moeder en schoonmoeder waren het er over eens. Zo goed geholpen, meedenkend, goede tips en vooral: er word je niets opgelegd en je voelt je ontzettend welkom en niet onder druk gezet!

De website zou wat mij betreft iets strakker mogen. Maar dat is wellicht persoonlijke smaak. Ik zou bijvoorbeeld liever de foto\'s op één pagina zien en niet naar beneden scrollen en dat er dan meer... De website zou wat mij betreft iets strakker mogen. Maar dat is wellicht persoonlijke smaak. Ik zou bijvoorbeeld liever de foto\'s op één pagina zien en niet naar beneden scrollen en dat er dan meer worden geopend.

Ellen

Super!!!!

Super lieve en meegaande medewerkers

N.v.t

Ilse Eising

Ontzettend leuk

Gezellig, kundig en heel aardig!
Ik vond het een feestje :)