Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

mariska de Vries

Een bruidsmodezaak waar ze op een zeer professionele en warme manier met bruiden in spe omgaan.

gastvrij
Behulpzaam
super fijne medewerkster (Milou)

Evt. de prijzen benoemen van de jurken op de site. Nu staat er bij de ene jurk wel een prijs en bij de andere niet

Bedankt voor je reactie!
Het klopt dat we niet alle prijzen op de website hebben staan. We zijn soms helaas gebonden aan regels van derden. Wij zouden dit ook graag anders zien.

Danielle

Supper

ze zijn heel vriendelijk. ze behandelen je heel Fijn. deze winkel zal ik zeker aanraden bij andere Meiden die gaan trouwen

persoonlijk heb ik een goede ervaring met jullie winkel dus enige tip wat ik kan zeggen is ga zo door

Gaan we zeker doen!

jannine

De eerste afspraak was naar mijn gevoel top, er werd goed naar me geluisterd en geen verplichtingen. De eerste pasafspraak ging opzich redelijk. Bij de tweede pasafspraak is het voor mij misgegaan.... De eerste afspraak was naar mijn gevoel top, er werd goed naar me geluisterd en geen verplichtingen. De eerste pasafspraak ging opzich redelijk. Bij de tweede pasafspraak is het voor mij misgegaan. Ik had die week ervoor mijn afspraak gewijzigd omdat ik niet op de oorspronkelijke datum kon, dit was geen probleem. Toen ik aankwam hadden ze mij niet verwacht, maar een nieuwe klant. Mijn jurk was dus niet aanwezig in de winkel. Die werd opgehaald en na het passen paste die helemaal. Ik kreeg hem die dag ook mee naar huis. Alleen was mijn jurk niet netjes even gestreken en moet ik dat nu zelf doen. Had ik niet verwacht bij een bruidszaak.

De passessie is echt top, er wordt goed rekening gehouden met budget. Er wordt goed naar je geluisterd en ook eerlijkheid als iets niet staat.

Betrekkend op mijn verhaal is natuurlijk afspraken maken een verbeterpunt. Maar ook de informatie op de site klopt niet helemaal. De prijs van mijn jurk is op de site 150 euro goedkoper dan wat ik... Betrekkend op mijn verhaal is natuurlijk afspraken maken een verbeterpunt. Maar ook de informatie op de site klopt niet helemaal. De prijs van mijn jurk is op de site 150 euro goedkoper dan wat ik heb betaald. Tevens is het niet handig om bij de passessie te zeggen dat er waarschijnlijk niets hoeft worden te vermaakt aan de jurk en dat als dat wel het geval is dat al in de prijs zit, als dat niet het geval is.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

We vinden het vervelend dat het bij de 2e afspraak in communicatie is misgegaan. Gelukkig konden we het op dat moment direct oplossen en je alsnog helpen. Veel jurken gaan direct met een klant... We vinden het vervelend dat het bij de 2e afspraak in communicatie is misgegaan. Gelukkig konden we het op dat moment direct oplossen en je alsnog helpen. Veel jurken gaan direct met een klant mee. Wij bieden altijd aan om vlak voor de bruiloft eventueel je jurk op te stomen als er verder niks vermaakt hoeft te worden. Coupeuse kosten zitten daarom ook bijna nooit bij de prijs van de jurk in. Als er niks aan de jurk vermaakt hoeft te worden betaald je daar dus ook niet voor. Het kan voorkomen dat door typefouten niet de juiste prijs op de website staat vermeld. Het beste had je dan ook meteen contact met ons kunnen opnemen om dit te verifiëren .
Wij streven ernaar om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan en eventuele fouten altijd op te lossen naar ieders tevredenheid.

Mariël

Goede service

Klantvriendelijk en veel keuze

Website is niet handig op de mobiel.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Zou je ons in een mail willen laten weten wat je niet prettig vind aan de mobiele website. Wellicht kunnen we daar het een en ander aan verbeteren.

ditta

Ik ben prima geholpen bij het uitzoeken van DE jurk, in een maatje meer wat geen enkel probleem was.Nu wachten tot ik weer mag om te passen.

Leuk geholpen. Er hingen netjes jurken in mijn maat binnen mijn budget klaar. Geen enkel ogenblik het gevoel gehad dat iets moest.
Ga vooral zo door.

vooral zo doorgaan, anderen kunnen een voorbeeld nemen aan jullie.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Fijn om te horen. De tijd gaat sneller dan je denkt!! tot gauw

judith uivel

Kan zelfs in een woord. GEWELDIG

Lage drempel ook als je geen doorsnee maat hebt. Dat maakt alles beter,meer ontspannen en veel plezieriger. Kortom Genieten met een hoofdletter.

Nvt

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Zo horen we het graag en dat is waar we het voor doen.

Serena

Leuk en gastvrij ontvangen door Maria. Had mijn moeder, schoonmoeder en zusje mee en die voelden zich ook meteen op hun gemak!
Eerst een gesprek om een beetje kennis te maken en toen begin de...
Eerst een gesprek om een beetje kennis te maken en toen begin de zoektocht naar DE jurk! Maria dacht goed mee met het uitzoeken en wist algauw welke jurken ik mooi vond. Uiteindelijk liet ze me een jurk zien vanaf een boekje, die mij wel aansprak. Meteen gezocht of ze deze had en gelukkig was deze aanwezig in de winkel! Dit was mijn jurk! Helemaal in de wolken, Kan niet wachten op de gezellige passessies die nog komen gaan, in mijn fantastisch gave jurk! Bedankt Maria, voor een heerlijke dag!

Gastvrij, klantvriendelijk, denkt mee en je hebt niet het idee dat je de deur wordt uitgewerkt voor de volgende klant.

Geen verbeterpunten, blijf zo doorgaan. Zal iedereen FemWeddings aanraden!

HOI SERENA,
Wat fijn je zo tevreden bent! Voor ons was het net zo gezellig als voor jullie! Ontzettend bedankt voor je mooie commentaar,
En tot gauw! Groetjes Maria

Helena

Erg gastvrij. Er wordt echt met je meegedacht en gezocht naar oplossingen. In Leek de perfecte jurk gevonden voor mijn huwelijk.

Erg gastvrij. Er wordt echt met je meegedacht en gezocht naar oplossingen.

Een verbeterpunt zou zijn dat de schoenencollectie wat uitbreider kan.

Annemarie Krabbendam-Zwart

Ik kwam door omstandigheden 1,5 week voor mijn bruiloft zonder jurk te zitten. Echt superrot. Ik heb toen Maria gebeld enk ik kon direct terecht en de jurk werd dezelfde dag nog afgemeten. Paar... Ik kwam door omstandigheden 1,5 week voor mijn bruiloft zonder jurk te zitten. Echt superrot. Ik heb toen Maria gebeld enk ik kon direct terecht en de jurk werd dezelfde dag nog afgemeten. Paar dagen later kon ik al komen voor het afpassen. Ik ben getrouwd in een supermooie jurk! Femweddingshop heeft mijn trouwdag gered. Super bedank!

Service, meedenken en kwaliteit.

Niets dan lof!

Wietske de Vries

Geweldig!

Laagdrempelig en een ongedwongen sfeer. Ik voelde me meteen op mijn gemak in de winkel.