Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Francisca van Melzen

Mijn ervaring met Fem is heel, heel goed! Ik heb mijn pas sessie ervaren als heel erg gezellig en warm (met dank aan Milou) met de absoluut allerbeste service!

De warmte en de gezelligheid die Milou creëert! Mijn passessie was een groot feest. Milou is een hele lieve, spontane meid, ze heeft duidelijk veel ervaring en ze heeft mij supergoed geholpen met... De warmte en de gezelligheid die Milou creëert! Mijn passessie was een groot feest. Milou is een hele lieve, spontane meid, ze heeft duidelijk veel ervaring en ze heeft mij supergoed geholpen met het telkens halen en brengen van jurken en accessoires, het aandragen van ideeën en tenslotte ook bij het maken van mijn keuze. Ik zou eerst naar een andere bruidsmodezaak gaan (dichterbij), maar ben heel erg blij dat ik naar Fem in Leek ben gegaan. Ik had het me niet beter kunnen wensen! Daarnaast vind ik de website er aantrekkelijk uitzien en is de winkel heel prettig ingericht (fijn dat je op de website de winkel alvast kan bekijken).

Nee, die zijn gewoon niet!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Francisca, hartelijk dank voor je prachtige review.....Hier doen we het voor.!!
Groetjes Milou

Leonie Knooihuizen

Sfeervolle en leuke winkel met goede service!

Heel gastvrij en behulpzaam. Niet opdringerig en er wordt alle tijd voor je genomen. Er wordt geen mening gegeven, alleen gevraagd hoe je je erin voelt en wat je er zelf van vind. Dat vind ik een... Heel gastvrij en behulpzaam. Niet opdringerig en er wordt alle tijd voor je genomen. Er wordt geen mening gegeven, alleen gevraagd hoe je je erin voelt en wat je er zelf van vind. Dat vind ik een pluspunt. Daarnaast had de verkoopsters leuke tips en ideeën.

Ik was op zoek naar een jurk die van achter lang was en aan de voorkant kort. Er was niet zo veel keuze. Uiteindelijk heb ik wel mijn jurk gevonden, maar de beperkte keuze viel me wel op.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Leonie, goed om te horen dat je toch echt wel dé jurk hebt gevonden. We zijn net weer op inkoop geweest en gaan flink uitpakken met een nog grotere en breder assortiment. Dank voor je feedback.

Marion

Geweldige winkel!

Erg gastvrij en meedenkend. Erg gezellige middag gehad!

I.v.m. een dubbele afspraak ben ik uiteindelijk op een andere gekomen. Dit is echt perfect opgelost maar de agenda moet dus misschien iets beter bijgehouden worden.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank je voor je mooie en eerlijke feedback. Met betrekking tot de dubbele afspraak: dat mag natuurlijk niet voorkomen. We doen er uiteraard alles aan om dat te voorkomen. Gelukkig is het naar... Dank je voor je mooie en eerlijke feedback. Met betrekking tot de dubbele afspraak: dat mag natuurlijk niet voorkomen. We doen er uiteraard alles aan om dat te voorkomen. Gelukkig is het naar tevredenheid opgelost en heb je een prachtige jurk gevonden.

Liesie

Goede wik

Zeer vriendelijke mensen, zeer goede ontvangst. Nemen echt de tijd voor je.

Bij aankomst voor een pasafspraak werd er niet naar het budget gevraagd. Waardoor de kans groot is dat je een jurk ziet/past die boven je budget ligt.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Liesie, heel erg bedankt voor je lovende woorden en natuurlijk voor je verbeterpunten/tips. Wij snappen heel goed je opmerking met betrekking tot het budget, maar dit doen we bewust niet meer, nadat... Liesie, heel erg bedankt voor je lovende woorden en natuurlijk voor je verbeterpunten/tips. Wij snappen heel goed je opmerking met betrekking tot het budget, maar dit doen we bewust niet meer, nadat bleek dat uiteindelijk de bruiden vaak bereid zijn iets meer uitgeven dan beoogd als het écht DE jurk is. Ook laten we natuurlijk de verschillen graag zien van wat (stof, afwerking, cups etc.) voor welk budget te krijgen is. Uiteraard is iedere bruid geheel vrij in en voor sommige is de grens echt de grens; geen probleem natuurlijk. Gelukkig hebben wij trouwjurken voor iedere stijl en budget en kan uiteindelijk iedere aanstaande bruid bij ons slagen. We zullen je nooit jurken laten zien om je iets "aan te smeren", maar om je een breed pallet van het aanbod te laten zien, zodat je vrij je afwegingen kunt maken. Ons doel is altijd een blije klant.

Marjoleine Tas

Milou was heel erg behulpzaam en dacht goed met mij mee!

Milou was heel erg behulpzaam en dacht goed met mij mee! Veel keuze in jurken.

Persoonlijk vond ik een pas-afspraak van twee uur vrij kort. De tijd vliegt voorbij. Ik had liever nog een uurtje extra gehad.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank je voor je feedback Marjoleine. Ik ben blij dat je een positieve ervaring hebt gehad. Met betrekking tot de tijd, blijft het voor mij altijd moeilijk. Voor de ene bruid is twee uur heel ruim en... Dank je voor je feedback Marjoleine. Ik ben blij dat je een positieve ervaring hebt gehad. Met betrekking tot de tijd, blijft het voor mij altijd moeilijk. Voor de ene bruid is twee uur heel ruim en voor de ander net te krap. Ga dan maar eens een agenda plannen ;). Uiteraard is een bruid altijd voor een tweede passessie welkom mocht er een volgende bruid staan te wachten en we er nog niet uit zijn gekomen. Door de week hebben we vaak meer uitloopmogelijkheden. Op zaterdag is het altijd druk en proberen we voor zoveel mogelijk bruiden een gaatje te vinden en plannen we op ongeveer 2 uur. In 80% van de gevallen is dat voldoende voor 1 passessie.
Groetjes Milou

Martine van Wijk

Een gastvrije en deskundige winkel!

Fijne hulp, gastvrije medewerkers en een mooie winkel. Echt een feestje om er te zijn! Ook fijn dat op de website de prijzen zijn genoemd, dat geeft een goede indicatie.

Zo door blijven gaan ;-)

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wat een prachtige review Martine! Dank je wel...

Esther Marijke Smit

Topervaring gehad!

Gezellige en intieme sfeer!

Je krijgt alle tijd en aandacht!

Mijn familie en vriendin werden ook hartelijk ontvangen en goed verzorgd.

Topervaring! Mijn eigen...
Gezellige en intieme sfeer!

Je krijgt alle tijd en aandacht!

Mijn familie en vriendin werden ook hartelijk ontvangen en goed verzorgd.

Topervaring! Mijn eigen say yes to the dress moment gehad!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank je voor je prachtige review Esther. Hier doen we het voor! Spread the word ;)

Dewie

Ik ben erg goed geholpen met het vinden van mijn droomjurk!!!

- goede service
- zeer behulpzaam!
- gastvrij ontvangen

niet

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dewie, dank je voor je feedback. Mooi dat je je droomjurk bij ons hebt gevonden!

Irene van der Kooi

Fijn!

Sociaal, gastvrij en behulpzaam!

Nee eigenlijk niet! Ben zeker tevreden daarover

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Kort, maar krachtig Irene. Dank je!

Marret van Lenten

Het gezelligste dagje uit, ongedwongen allerlei jurken passen en een gezellige sfeer tijdens alle bezoeken!

De gezellige sfeer. Contact met klanten is altijd heel open en vooral eerlijk. Ik vond het fijn dat we gemakkelijk over allerlei dingen konden praten. De passie waarmee Maria haar zaak draait is in... De gezellige sfeer. Contact met klanten is altijd heel open en vooral eerlijk. Ik vond het fijn dat we gemakkelijk over allerlei dingen konden praten. De passie waarmee Maria haar zaak draait is in alles op te merken, top!

Mijn tip is vooral om zo door te gaan!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Super om te horen Marret ;)