Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Jarina Tel-Douma

Dankzij Femweddingshop zag ik er geweldig uit op mijn bruiloft !!

Gastvrijheid

Behulpzaamheid

Jullie zien wat voor een jurk bij iemand past en jullie doen er alles aan om de klant tevreden naar huis te sturen.

Op de website stonden toen verschillende prijscategorieën van jurken dus ik was er niet op verdacht dat ik nog zo duur uit zou pakken met mijn jurk, maar ondanks dat heb ik een hele mooie jurk... Op de website stonden toen verschillende prijscategorieën van jurken dus ik was er niet op verdacht dat ik nog zo duur uit zou pakken met mijn jurk, maar ondanks dat heb ik een hele mooie jurk gekocht waar ik in straalde. Bedankt daarvoor.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Goed om te horen dat je hebt gestraald in één van onze jurken Jarina! Wij hebben trouwjurken in alle prijsklassen en helaas is het zo dat de duurdere jurken toch net dat beetje extra bieden. Het is... Goed om te horen dat je hebt gestraald in één van onze jurken Jarina! Wij hebben trouwjurken in alle prijsklassen en helaas is het zo dat de duurdere jurken toch net dat beetje extra bieden. Het is dus net als in de mode-wereld zo dat de schoonheid en kwaliteit van de jurk het prijsniveau bepalen.............. Wel hebben we trouwjurken voor iedere stijl en budget.

Kirsten Ottens - van \'t Veer

In één keer geslaagd dankzij goede service, klantvriendelijke mensen en mooie jurken voor een goede prijs!

Goede sfeer, kennis van zaken, neemt de tijd voor je als klant, service gericht

geen!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Top recensie Kirsten. Dank je!

Anke \'t Mannetje - wemmenhove

Goede beleving met fijn persoonlijk contact over hele proces heen waarin eigenaresse het verschil maakt.

Ik heb er mijn trouwjurk gevonden! De flexibiliteit was groot en creatief ook. Op het laatste moment kon er nog een roze lint geregeld worden om mijn rug te rijgen. Het maakte mijn jurk helemaal af... Ik heb er mijn trouwjurk gevonden! De flexibiliteit was groot en creatief ook. Op het laatste moment kon er nog een roze lint geregeld worden om mijn rug te rijgen. Het maakte mijn jurk helemaal af en helemaal mij!

De coupeuse moet beter luisteren naar de klant. En zeker niet zeggen dat het goed is als ik nog een hand bij mijn botsten kan instellen omdat het daar te los zit. Was goed dat jij (eigenaresse)... De coupeuse moet beter luisteren naar de klant. En zeker niet zeggen dat het goed is als ik nog een hand bij mijn botsten kan instellen omdat het daar te los zit. Was goed dat jij (eigenaresse) erbij kwam. Want paar dagen voor je bruiloft heb je stress en dan moet je jurk wel goed zitten. Dus als tip ook de communicatie van \'extern\' personeel beïnvloed de totale waardering. Ik twijfel of ik om de genoemde reden een aanbeveling zou doen. Terwijl de rest zo goed was. Som je dat het blijkbaar zo werkt. Petra was mijn coupeuse

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Hoi Anke, stress voor je bruiloft is wel het laatste wat je wilt. Je geeft derhalve een uiterst goede tip waarmee we intern ook zeker wat gaan doen. Gelukkig heb je wel de trouwjurk van je dromen... Hoi Anke, stress voor je bruiloft is wel het laatste wat je wilt. Je geeft derhalve een uiterst goede tip waarmee we intern ook zeker wat gaan doen. Gelukkig heb je wel de trouwjurk van je dromen kunnen vinden bij Fem Weddingshop

Anna van Koot-Bron

Prachtige jurk, goed geholpen.

Vriendelijk, professioneel, grote collectie.

Persoonlijk houd ik er niet zo van om direct te moeten beslissen voor een aanbieding. Maar ik kan me ook wel voorstellen dat het commercieel wel werkt. In dit geval maakte het mij niet uit, want ik... Persoonlijk houd ik er niet zo van om direct te moeten beslissen voor een aanbieding. Maar ik kan me ook wel voorstellen dat het commercieel wel werkt. In dit geval maakte het mij niet uit, want ik vond dit toch de mooiste jurk en was al ergens anders geweest.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Goed om te horen dat je ondanks dat je al elders was geweest toch bij Fem Weddingshop bent geslaagd Anna. En helemaal top dat je ons ook bij anderen aanbeveelt......

Lianne

Ik ben super goed en fijn geholpen! En heb een fantastische jurk bij de FemWeddingshop gevonden! !

Milou is een super meid die de tijd voor je neemt, niet opdringerig is en eerlijke feedback geeft.

Ga zo door!!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Zo fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent Lianne. Daar doe ik het voor ;) ....

Lianne Buikema (Fledderus)

Super fijn geholpen en een super jurk gevonden!!

Super vriendelijk
Eerlijk en niet opdringerig
Nemen de tijd voor je

Ga zo door!!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Zing het voort Lianne!!! Dit soort feedback geeft mij helemaal het gevoel dat we met Fem Weddingshop op de goede weg zitten. En die weg houden we vast. En waar we kunnen verbeteren doen we dat... Zing het voort Lianne!!! Dit soort feedback geeft mij helemaal het gevoel dat we met Fem Weddingshop op de goede weg zitten. En die weg houden we vast. En waar we kunnen verbeteren doen we dat natuurlijk ook. Dank voor je reactie!

gerda

Klantvriendelijk

klantgericht

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank voor je mooie eindoordeel Gerda. Hier krijg ik werklust van... hahahaha.....

karin kerstholt

Met veel plezier, heel veel aanbod en een goed advies toch mijn jurk gevonden, kortom een hele mooie en leuke ervaring.

Veel keuze, heel vriendelijk personeel. er wordt genoeg tijd voor je uitgetrokken omde juiste jurk te vinden.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Karin bedankt voor je feedback. Wij doen er alles aan om dit gevoel bij alle bruiden in spé te creëren. Het moet voor iedereen een feestje zijn! ;)

T. Baron

Een geweldige winkel waarbij er veel keuze was, een verkoopster die weet wat ze verkoopt en enthousiast is, geweldig!

Enthousiaste verkoopster die weet wat ze verkoopt. Laat de aanstaande bruid vrij in haar keuze, maar denkt ook goed mee. Gastvrij, ook voor de mensen die meekomen. Coupeuse die snel en goed werkte.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wat een prachtig commentaar Tineke. Dank je! Wij blijven op de ingeslagen weg om ook alle andere bruiden in spé deze ervaring te geven...

Bertine Hamming

Prima service en een fijne deskundige verkoper

Veel keuze

Ik had een klein budget,dus iets meer goedkope (evt. 2ehands) acessoires had ik fijn gevonden.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank voor je feedback Bertine! Als we wat verder in de tijd zijn zullen we zeker een breder aanbod voor iedere wens krijgen. We werken er hard aan. Ook aan de goedkopere collecties!