Briqwise

Eric

Kijken naar mogelijkheden in plaats van procedures, communicatie 10+, zeer professioneel, correcte afhandeling

Jeroen

Top, snel maar ook goed geregeld!

R.J.

Voor ik überhaupt een reactie kreeg heb ik eerst meerdere keren de snelscan in moeten vullen. Men vroeg mij toen enkele vragen te beantwoorden waarna ik een "Term sheet" zou ontvangen. Dit heb ik... Voor ik überhaupt een reactie kreeg heb ik eerst meerdere keren de snelscan in moeten vullen. Men vroeg mij toen enkele vragen te beantwoorden waarna ik een "Term sheet" zou ontvangen. Dit heb ik per omgaande gedaan waarna ik zelfs na herhaaldelijk navragen niets meer heb vernomen. Gezien de positieve reviews op internet vind ik dit bijzonder vreemd.

Briqwise is een betrouwbare onderneming die mee denkt met betrekking tot de financieringsvraagstukken van onze relaties. Korte lijntjes en duidelijke afspraken!

Bas - MKB Investeert

Prima samenwerking en snel schakelen. Het is meteen duidelijk waar je aan toe bent. Ook goed bereikbaar per app.

Mol Stapelfinancieren

Zeer betrouwbaar en deskundig bedrijf die op maat gesneden Vastgoedhypotheken verstrekt aan ondernemers en beleggers in vastgoed.
Mol Stapelfinancieren heeft meerdere hypotheken bij Briqwise...
Mol Stapelfinancieren heeft meerdere hypotheken bij Briqwise geinitieerd en als u geïnteresseerd bent dan kunt u contact met met mij opnemen.

LoanStreet

Ik ben buitengewoon tevreden over mijn samenwerking met Briqwise. Wat me vooral aanspreekt, is hun vermogen om snel te schakelen en altijd met creatieve oplossingen te komen. Deze eigenschappen... Ik ben buitengewoon tevreden over mijn samenwerking met Briqwise. Wat me vooral aanspreekt, is hun vermogen om snel te schakelen en altijd met creatieve oplossingen te komen. Deze eigenschappen maken hen tot een waardevolle partner in de vastgoedsector. Ze begrijpen de complexiteit van de markt en zijn bereid om de extra mijl te gaan om de doelen te ondersteunen. Ik kan Briqwise van harte aanbevelen aan anderen in de branche.

JEP Advice & Finance

Kundige bestudering van het te financieren object en grondige analyse van de cijfers van de leningnemer geeft aanvaardbaar risico voor de investeerder. Makkelijke en snelle procedure voor de... Kundige bestudering van het te financieren object en grondige analyse van de cijfers van de leningnemer geeft aanvaardbaar risico voor de investeerder. Makkelijke en snelle procedure voor de leningnemer.

Silvia

Goed. Financiering was sneller geregeld dan verwacht. Persoonlijk contact bij ons op locatie was erg prettig.

Mark

Komen afspraken niet na