Lorette Welter

Prima assortiment, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, goed inpak materiaal

Ria V

Goede ervaring/

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling. We begrijpen je punt over aangeven op iets op vooraad is, niet helemaal. Bij ieder product staat altijd aangegeven of er voorraad is of niet, want als er geen... Bedankt voor je positieve beoordeling. We begrijpen je punt over aangeven op iets op vooraad is, niet helemaal. Bij ieder product staat altijd aangegeven of er voorraad is of niet, want als er geen voorraad is, kun je het product ook niet bestellen en indien gewenst wel aangeven dat je graag een berichtje van ons ontvangt, wanneer het product wel weer op voorraad is.
Als er wel voorraad is, is dat in feite de totaalsom van de voorraad bij onszelf in de fysieke winkel in Oosterhout en de voorraden van een aantal groothandels. Wanneer je klikt op 'bekijk winkelvoorraad' kun je zien of een product daadwerkelijk op voorraad is in Oosterhout, dus kom je niet voor niets naar de winkel. Ik hoop dat dit zo duidelijk is.

Marion Herings

Goed bedrijf met enorm grote keuze aan artikelen.

willemien Floris - Verspaget

Peter Kraaijeveld

Hoe krijg ik mijn punten uit winkel verkoop te zien, of telt digitaal apart?

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling. Op dit moment zijn inderdaad het spaarpunten in de fysieke winkel en die in de webwinkel nog gescheiden van elkaar, maar we gaan er wel vanuit dat we die twee... Bedankt voor je positieve beoordeling. Op dit moment zijn inderdaad het spaarpunten in de fysieke winkel en die in de webwinkel nog gescheiden van elkaar, maar we gaan er wel vanuit dat we die twee spaarpuntensystemen ter zijner tijd aan elkaar gaan koppelen.

tatjana wechgelaar

Helemaal goed wederom, heb mijn vitamines besteld, beste prijs en binnen 2 dagen in huis ! Een dikke 10

L.G.J. Harmsen

Ik laat iedere keer een nieuw wachtwoord aan maken omdat de vereisten daarvoor te hoog liggen en zelfs dat lukt niet iedere keer.

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zullen het onderdeel account & wachtwoord nog eens kritisch bekijken of we dat waar mogelijk kunnen verbeteren.