Corri Nobel

Bestellen ging niet makkelijk!

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Je geeft ook aan dat het bestellen niet zo gemakkelijk ging. Kun je eens aangeven wat je dan bijvoorbeeld zocht en waarom je dat niet zo gemakkelijk kon... Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Je geeft ook aan dat het bestellen niet zo gemakkelijk ging. Kun je eens aangeven wat je dan bijvoorbeeld zocht en waarom je dat niet zo gemakkelijk kon vinden? Je kunt ook rechtstreeks reageren door een mail te sturen naar klantenservice@broedersgezondheidswinkel.nl.

Marleen Hermans

Mooie producten tegen hele goede prijs, en achtergrondinformatie.

Frank Peeters

Prima online shop, mooie aanbiedingen, goede producten

Yoosie Bollemeijer

Uitstekend

Bas D.

Snel besteld, snel geleverd

Ineke Van IJken

Fijn bedrijf!

Wilma

Bedrijf komt betrouwbaar over en houd goed contact.

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling, daar worden wij altijd blij van! Op je vraag over een spaarpuntensysteem kan ik kort zijn: die hebben we namelijk al zie... Bedankt voor je positieve beoordeling, daar worden wij altijd blij van! Op je vraag over een spaarpuntensysteem kan ik kort zijn: die hebben we namelijk al zie https://www.broedersgezondheidswinkel.nl/spaarpunten. Deze spaarpunten gelden overigens alleen op producten die een normale c.q. standaard verkoopprijs hebben en dus niet op acties.

Marion van Pelt

Goede service, ga zo door

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn momenteel bezig met een nieuwe c.q. verbeterde versie van onze webshop en Jouw punt over opmerkingen in de bestelling plaatsen, zullen we daarin zeker... Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn momenteel bezig met een nieuwe c.q. verbeterde versie van onze webshop en Jouw punt over opmerkingen in de bestelling plaatsen, zullen we daarin zeker meenemen.

Jose De korte

Fijn bedrijf