Jessica

Zeer goede ervaring, zeker in de winkel! Online mis ik soms de foto’s bij producten of qua naam soms niet gemakkelijk te vinden. Maar bij vragen: Je mailt en je kunt antwoord terug verwachten.... Zeer goede ervaring, zeker in de winkel! Online mis ik soms de foto’s bij producten of qua naam soms niet gemakkelijk te vinden. Maar bij vragen: Je mailt en je kunt antwoord terug verwachten. Vriendelijk, goed advies & goede producten!

Berry van Hoof

Je wordt prima geholpen, deskundig, vriendelijk en dienstverlenend

Elly Pronk

Wat ik had besteld was snel geleverd..

Ali Al-Akadh

Nou ik bestel altijd voor bijna 100€ per maand maar ik vind de service de tijd en snel verwerken van orders onlangs alle omstandigheden vindt gaaf vandaar dat ik nu 1 jaar vaste klant ben 👍🏼

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling en wat leuk om te lezen dat je al 1 jaar een vaste en tevreden klant bent. We gaan uiteraard ons best doen om dat ook volgend jaar en de jaren daarna op deze... Bedankt voor je positieve beoordeling en wat leuk om te lezen dat je al 1 jaar een vaste en tevreden klant bent. We gaan uiteraard ons best doen om dat ook volgend jaar en de jaren daarna op deze manier voort te zetten!

Piet kleine

Altijd goede prijs en snelle levering

Joanne Tinnemans

Geen verbeterpunt. Super bereikbaar en fijn klantenservice.