Cursus super fijn, gaat soms beetje snel maar is over t algemeen super makkelijk te volgen. Duurt wel lang voordat je een plekje hebt bij CBR maar de methode is super fijn en handig en met bromo...Cursus super fijn, gaat soms beetje snel maar is over t algemeen super makkelijk te volgen. Duurt wel lang voordat je een plekje hebt bij CBR maar de methode is super fijn en handig en met bromo haalt eigenlijk iedereen wel binnen 1 keer hun theorie
jay
Uitstekende Ervaring met Scooterrijbewijs.nl!
Ik had een geweldige ervaring met Scooterrijbewijs.nl. Vanaf het begin werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De online theoriecursus...Uitstekende Ervaring met Scooterrijbewijs.nl!
Ik had een geweldige ervaring met Scooterrijbewijs.nl. Vanaf het begin werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De online theoriecursus was duidelijk en goed opgebouwd, waardoor ik het materiaal snel en effectief kon leren. De praktijklessen waren fantastisch; de instructeurs waren geduldig, deskundig en zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het rijden.
Dankzij hun gestructureerde aanpak en nuttige tips, slaagde ik in één keer voor zowel mijn theorie- als praktijkexamen! Ik kan Scooterrijbewijs.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die snel en efficiënt zijn scooterrijbewijs wil halen. Topservice!
Delano
Zit nu midden in mijn tweede theorie cursus en kan met zekerheid mijn examen in gaan, topper van een docent (Jeffrey). Je verwacht dat leren saai gaat zijn maar, hij maakt het echt leuk en...Zit nu midden in mijn tweede theorie cursus en kan met zekerheid mijn examen in gaan, topper van een docent (Jeffrey). Je verwacht dat leren saai gaat zijn maar, hij maakt het echt leuk en interessant. Zeker aan een aanrader om hier jouw theorie cursus te volgen.
Ramona De Ridder
Komen afspraken niet na, zowel voor theorie als prakrijk. Na betaling blijkt dat mijn zoon pas over maanden aan de beurt is. Reageren niet op mails. Heb betaald maar geen gebruik kunnen maken...Komen afspraken niet na, zowel voor theorie als prakrijk. Na betaling blijkt dat mijn zoon pas over maanden aan de beurt is. Reageren niet op mails. Heb betaald maar geen gebruik kunnen maken en geld komt niet retour. Zoon rijdt nu af via een ander, maar geld nog steeds niet terug. Reageren niet op aan app of mail.
Sofie
Ik vind het een super fijne cursus en alles word goed uitgelegd waardoor je het na een keer al heel goed snapt. Ook krijg je nog extra oefenmateriaal toegestuurd waarmee je later nog een keer kan...Ik vind het een super fijne cursus en alles word goed uitgelegd waardoor je het na een keer al heel goed snapt. Ook krijg je nog extra oefenmateriaal toegestuurd waarmee je later nog een keer kan herhalen
Petra
Oneerlijke handelspraktijken
Stan
Fijn contact gehad vóór de aanmelding. Na aanmelding ook goed contact gehad ivm theorie en praktijk. De theorielessen zijn fijn en duidelijk met af en toe wat humor. Er waren genoeg...Fijn contact gehad vóór de aanmelding. Na aanmelding ook goed contact gehad ivm theorie en praktijk. De theorielessen zijn fijn en duidelijk met af en toe wat humor. Er waren genoeg mogelijkheden om vragen te stellen of contact met de docent te krijgen.
Nino
Voor theorie is dit echt perfect. Ik denk praktijk ook wel maar die heb ik nog niet
Thijs de Jong
Door de online lessen heb ik een goede ervaring bij Bromo, want je kunt ze overal volgen waar je wil
Jarnik
Het is een leuke manier van leren en ze leggen het op een rustige manier uit