Bromo

Boas van der Linde*

Ik ben super goed geholpen! 1 fout op mijn theorie examen en dus in 1x geslaagd🥳

Esli

Ik ben blij dat ik hier me theorie heb gedaan want dat voelt goed heb er veel van geleerd en waren heel duidelijk. Ik zou je hier aanrader geven om te leren want het is een goed bedrijf die je veel... Ik ben blij dat ik hier me theorie heb gedaan want dat voelt goed heb er veel van geleerd en waren heel duidelijk. Ik zou je hier aanrader geven om te leren want het is een goed bedrijf die je veel leert. Echt een aanrader

Shane ter heide

Duidelijk concept
In een keer mijn Theorie examen gehaald en bij vragen via de klantenservice en ook tijdens de cursus altijd duidelijk en netjes
Ik zou Bromo zeker weten aanraden aan...
Duidelijk concept
Ik zou Bromo zeker weten aanraden aan andere mensen en aan mensen om me heen !!!

Romy

Goeie lessen, duidelijke uitleg. Je kan de theorie ook online volgen. Na 4 theorie lessen heb ik mijn examen in 1 keer gehaald.

Isabelle Bouter

Bromo heeft jij supererg geholpen met het behalen van mijn theorie-examen. De cursussen waren uitstekend goed en er werden ook ezelsbruggetjes meegegeven die mij enorm hielpen. Bromo heeft mij de... Bromo heeft jij supererg geholpen met het behalen van mijn theorie-examen. De cursussen waren uitstekend goed en er werden ook ezelsbruggetjes meegegeven die mij enorm hielpen. Bromo heeft mij de mogelijkheid gegeven voor een spoedplekje bij het praktijkexamen waardoor ik niet in een lange wachtrij sta bij het CBR. Eventuele onduidelijkheden die ik had over het praktijkexamen kan ik altijd vragen aan mij rijinstructeur. Voor mij is alles helemaal duidelijk en ik kijk er naar uit om heerlijk te touren op mijn toekomstige scooter.

Iliada María Lípeda Durán

SUPER!!! In een keer geslaagd voor het theorie-examen. Ontzettend dankbaar met mijn instructeur. BROMO...THE BEST!!!

Naomi van Marion

Top bedrijf!
Ik ben geslaagd en dat komt door de oline lessen van bromo!
Met het leren van bromo programma ging het heel goed, makkelijk en duidelijk.
En het fijne is dat je overal de...
Top bedrijf!
Ik ben geslaagd en dat komt door de oline lessen van bromo!
Met het leren van bromo programma ging het heel goed, makkelijk en duidelijk.
En het fijne is dat je overal de lessen kan volgen! (Ook in het buitenland)
Top service! 😃