Bromo

Niels

Doe hier je rijbewijs dan heb je hem zo!! Super duidelijk en goede duidelijk theoriecursus!!

Lars kloosterman

Fantastisch bedrijf ben geslaagd door alle hulp

nikita

Hartstikke fijne lessen en goed oefenmateriaal!!

Izzy passmann

Het is een fijn bedrijf , goeie cursussen, online les en aardig personeel

Britt van der Heide

Ik ben al 2x gezakt voor mijn theorie examen en zocht een goede rijschool om een cursus bij te volgen. Bromo werd door veel mensen aanbevolen , ik heb mijn eerste cursus gevolgd en ik heb erg het... Ik ben al 2x gezakt voor mijn theorie examen en zocht een goede rijschool om een cursus bij te volgen. Bromo werd door veel mensen aanbevolen , ik heb mijn eerste cursus gevolgd en ik heb erg het gevoel dat dit zal gaan hepen. Alles werd stapsgewijs uitgelegd en was erg duidelijk , ook werd er veel aandacht besteed als er iets onduidelijk was .
ik ben zeer tevreden over deze cursus !

Collin Pieterse

Ik zat te zoeken naar een goede rijschool in de buurt en met goede recensies daar kwam deze rijschool uit. Ik heb nou een paar online lessen gedaan en vindt het erg vriendelijk en heel leerzaam. De... Ik zat te zoeken naar een goede rijschool in de buurt en met goede recensies daar kwam deze rijschool uit. Ik heb nou een paar online lessen gedaan en vindt het erg vriendelijk en heel leerzaam. De begeleiders zijn vriendelijk en helpen snel als je iets vraag. In de mails die ze sturen krijg je goed en duidelijk uitgelegd stap voor stap hoe je alles moet doen. Top rijschool!!!!!

Anouk van der Velde

Jeetje! wat word je snel geholpen en wat leggen ze het goed uit, op deze manier kan iedereen het examen halen. Zelfs de jongeren die leren lastig vinden! ze leggen het op een goede en enthousiaste... Jeetje! wat word je snel geholpen en wat leggen ze het goed uit, op deze manier kan iedereen het examen halen. Zelfs de jongeren die leren lastig vinden! ze leggen het op een goede en enthousiaste manier uit! Ik ben in ieder geval blij met de informatie die ik heb gekregen, heel erg bedankt!!!!

Saimy schreurs

Hartstikke leuke cursus en je leert veel

isabella de jonge

Echt top in vind online cursus heel fijn Nathan praat op z'n chillen manier dat het heel makkelijk volgen is ik irriteer me niet.