Het is een goed bedrijf een heel fijn geregeld uitleg ook duidelijk
Jelmar
Top alles is snel geregeld en een top uitlegt!
Lindy
Hele fijne uitleg tijdens de theoriecursus!
Doortje van der Stap
Super goed gedaan en goeie uitleg
Quinn van Dam
Goeie theorie les duidelijk en snel is sociaal is snel met les geven maar niet te snel waardoor je het goed onthoud
Olaf Huls
Top bedrijf. Heb me 3 weken geleden aangemeld, week later mijn theorie gehaald en vandaag geslaagd voor mijn praktijk! Raad het iedereen aan!!
Bethlehem
Ik ben heel erg blij. Echt duidelijk online theoriecursus met veel uitleg duidelijk inzicht top bedrijf!
Martine
Communicatie is slecht. Omdat Bromo de tussenpersoon is hoor je nergens bij, niet direct bij de rijschool en niet bij Bromo. Niemand houdt in de gaten wat er nodig is behalve machtiging rijschool....Communicatie is slecht. Omdat Bromo de tussenpersoon is hoor je nergens bij, niet direct bij de rijschool en niet bij Bromo. Niemand houdt in de gaten wat er nodig is behalve machtiging rijschool. Zo moeten we alsnog super lang wachten op het praktijk examen. Met bromo gaat het zeker niet sneller in de aanvraag.
Dirk Groothuis
De cursussen zijn heel leerzaam alleen het regelen met examens is een stuk moeizamer
Jan Chris
Super fijn! Heeft mij enorm geholpen en service is top!