Super goed blijft leuk de theorie cursus is daarom ook zeker aan te bevelen af en toe een grapje en dan weer door helpt bij het onthouden👍
Jino
Voordat ik de cursus inging had ik veel vragen maar toen ik klaar was wist ik alles en had ik geen vragen meer ze hadden zelfs verteld wat voor instinkers we kunnen verwachten zeker een aanrader
Wendy
Trap er niet in! De website doet voorkomen alsof je binnen 2/3 weken je scooterrijbewijs kunt halen. Na betaling krijg je te horen dat er over 2,5 maanden pas plaats is en ook nog in een andere...Trap er niet in! De website doet voorkomen alsof je binnen 2/3 weken je scooterrijbewijs kunt halen. Na betaling krijg je te horen dat er over 2,5 maanden pas plaats is en ook nog in een andere woonplaats. Vervolgens krijg je bij annuleren binnen 2 weken ook nog te maken met 'administratie kosten' van 90 euro die ingehouden worden op je terugbetaling.
Jermy
Super leerraren leggen je alles goed uit en zeer duidelijk echt een aan rader
Jesse Boer
Nilan legt het echt supergoed uit, hij houdt het duidelijk en kort, zo ga je er snel doorheen en is alles toch nog te begrijpen. Ook is het niet al te saai, hij weet het wel gezellig te houden! Ik...Nilan legt het echt supergoed uit, hij houdt het duidelijk en kort, zo ga je er snel doorheen en is alles toch nog te begrijpen. Ook is het niet al te saai, hij weet het wel gezellig te houden! Ik zou dit van harte aanbevelen aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen!
Cerah epskamp
Het is echt een top cursus! Nilan legt het Super duidelijk uit, ik heb bromo als tip gekregen van mijn neef en ik ben er superblij mee. Nilan houdt het buiten het uitleggen om ook nog gezellig en...Het is echt een top cursus! Nilan legt het Super duidelijk uit, ik heb bromo als tip gekregen van mijn neef en ik ben er superblij mee. Nilan houdt het buiten het uitleggen om ook nog gezellig en stelt ondertussen vragen aan ons. Dat is heel erg fijn daardoor blijven wij alert en zijn we trots op onszelf als we de vraag goed hebben! De foto’s van de verkeersborden bijvoorbeeld zijn heel duidelijk en heb ik gelijk een foto van gemaakt om later nog door te nemen en te leren Kortom een top cursus!
Bodhi deerenberg
Super toffe en informatieve cursus! Jeffrey is een topper en legt alles op een heldere en begrijpelijke manier uit
Daan Bogaards
Leuk en heel active met de chat
Nadiye
As op met dit bedrijf. Ze laten je een totaal pakket afnemen, maar wanneer je je praktijk wil inplannen willen ze 155 euro extra laten betalen via een tikkie en zeggen dan dat je anders je praktijk...As op met dit bedrijf. Ze laten je een totaal pakket afnemen, maar wanneer je je praktijk wil inplannen willen ze 155 euro extra laten betalen via een tikkie en zeggen dan dat je anders je praktijk niet kan doen. Vervolgens hebben ze de optie het pakket te annuleren zodat je je geld terug krijgt. Maar vanaf het moment van het annuleren reageren ze nergens meer op en kun je fluiten naar je geld!
Bodil Nelissen
Ik vond de online theoriecursus top! Heeft me echt geholpen met het leren. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder voor mijn theorie examen! Ik kon ook snel terecht met het plannen van mijn theorie...Ik vond de online theoriecursus top! Heeft me echt geholpen met het leren. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder voor mijn theorie examen! Ik kon ook snel terecht met het plannen van mijn theorie examen. Echt top!