Bromo

Hidde van de wijngaard

Ten eerste is echt super je leert in een paar uurtjes alles wat je moet weten voor het examen ten tweede docent is echt super hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en is ook heel duidelijk,... Ten eerste is echt super je leert in een paar uurtjes alles wat je moet weten voor het examen ten tweede docent is echt super hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en is ook heel duidelijk, ik zou dit zeker aan iedereen aanraden, helemaal niks op aan te merken.

Thirza kroes

Goeie curcus duidelijke uitleg en alles word behandeld, ook genoeg ruimte om vragen te stellen

Sybe van der Meulen

Goeie ervaring. 2x een online cursus gedaan en 2x goeie uitleg en een leuke docent. Vriendelijk en duidelijk contact met de docent en via whatsapp. Raad het iedereen aan!

Niek huisman

Zeer goede uitleg en handig te begrijpen. Fijn dat je zo vaak als je kan de cursus kan volgen

Sidney

De lessen hebben erg geholpen met mijn theorie en de docenten zijn altijd erg vriendelijk.

Milan Wijshake

Ik vind het een fijne cursus alles word duidelijk uitgelegd en hij houd zich bezig met mensen die het moeilijk vinden om alles bij te houden het is zeker een aanrader in de plaats van alles zelf leren

Deniz Dikilitas

Ik vond de cursus heel leerzaam en ook leuk steeds lachen met de cursus gever Jeffrey, ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar scooter theorie in 1x wilt halen en tegelijk ook lol te... Ik vond de cursus heel leerzaam en ook leuk steeds lachen met de cursus gever Jeffrey, ik zou dit zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar scooter theorie in 1x wilt halen en tegelijk ook lol te hebben.

Thijs van ‘t Loo

Goed bedrijf, goeie theoriecursus en snelle reacties op vragen etc. Jeffrey is legend en theoriecursus is niet zo’n saaie standaard cursus.

Ivano Miguel Correa Mendes

Goede leeraar en legt goed uit. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en hij is goed met de studenten en maakt altijd ook een leuk praatje. Je krijgt ook genoeg tijd om tussendoor even te... Goede leeraar en legt goed uit. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en hij is goed met de studenten en maakt altijd ook een leuk praatje. Je krijgt ook genoeg tijd om tussendoor even te pauzeren etc.