Bruut

Inge Prenger

Overzichtelijk, goede foto’s, supersnelle levering

Geen tips

Robin

Super heb hier al meerdere keren besteld en ben altijd tevreden over de service geweest.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

De maat tabellen nog beter doorgeven via de website er zit toch veel verschil in maat kwa merk.

Christel

Duidelijke website, ruime keus, makkelijk te gebruiken site.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Kosteloos retourneren. Meer en duidelijker communiceren over acties en bijv.prijsdalingen die op handen zijn.

Mohammad hno

Ja

Mehr Angeboten

Yara Buscherhof

Snel duidelijk en helemaal tevreden

Duidelijker aangeven van levertijd

James

Ik heb twee T-shirts bij Bruut besteld. Goede en snelle service en mooie webshop.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Betere communicatie wanneer bestelling niet succesvol geplaatst is. Ik kreeg een foutmelding tijdens het betalen maar er werd vervolgens wel een bevestigingsmail verstuurd. Beetje verwarrend. Ik heb... Betere communicatie wanneer bestelling niet succesvol geplaatst is. Ik kreeg een foutmelding tijdens het betalen maar er werd vervolgens wel een bevestigingsmail verstuurd. Beetje verwarrend. Ik heb zelf toen met jullie contact op moeten nemen om mijn bestelstatus te checken. Uiteindelijk bleek de bestelling geannuleerd te zijn. Misschien zelf even een update sturen? En wellicht betere bereikbaarheid tijdens weekenden.

Elien

Niet

Willem

Efficiënt & aangenaam.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Ik vind het uitzoeken van t-shirts onoverzichtelijk vanwege de manier waarop de t-shirts worden gepresenteerd.

Naoual

Goed, netjes

Niet dat ik weer

Joep

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Direct aangeven welke andere kleuren er zijn