Bruut

Sven

Snel, vriendelijk en keurig

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Niet dat ik het nodig heb gehad, maar de €50,01 limiet voor gratis verzenden is erg vervelend als je product precies €50,00 is.

Iesha Bo Degenaars

Duidelijke website, goede foto’s van artikelen.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Andere postpakket leverancier. DPD is een super slechte postpakketten leverancier. Maar gelukkig ben ik super netjes en goed behandeld door de medewerkers in de Bruut winkel in Hoofddorp. Mijn... Andere postpakket leverancier. DPD is een super slechte postpakketten leverancier. Maar gelukkig ben ik super netjes en goed behandeld door de medewerkers in de Bruut winkel in Hoofddorp. Mijn pakket was kwijt geraakt door DPD en de medewerkers hebben alles voor mij geregeld. Top service!

Noud

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Vlekkeloze bestelling, dag te laat maar maakt niet zo veel uit. Leuk persoonlijk ingepakt

Tom Aussems /ChromeBurner

Goed uitziende webwinkel met duidelijke foto's en beschrijvingen. Tracking informatie werd duidelijk gecommuniceerd. Er werd ook een leuke sticker meegeleverd!

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Andere verzendopties aanbieden. DPD niet echt goede ervaringen mee. Op jullie na dan.

Elise Loyens

Perfect! Snelle levering en de schoenen waren exact zoals afgebeeld. Ook een goede communicatie; er werden regelmatig mails gestuurd met een update ivm de levering.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Geen verbetering nodig volgens mij!

J. Wouters

Stephanie

Top

Nvt

merrelin van hemert

Goed! alleen jammer dat alles zo snel was uitverkocht van de chill collectie van bruut zelf

mmm niet echt!