Bruut

Mike

Makkelijk en snel

Geen aanmerkingen

Giano Jong Along Asan

Goed en zeer snelle levering en heel erg tevreden

niet perfect

jim

Ongelofelijk goed

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Email met linkjes en track en trace code

Christoph TOPH

Super prettig!, ze hadden de schoen die ik wilde nog in mijn maat maar zonder de sale korting. Dus vroeg ik daarnaar in de chat van hun website! Ben heel vriendelijk geholpen en kreeg een... Super prettig!, ze hadden de schoen die ik wilde nog in mijn maat maar zonder de sale korting. Dus vroeg ik daarnaar in de chat van hun website! Ben heel vriendelijk geholpen en kreeg een kortingscode. Daarnaast was de levering super snel en kreeg ik er een leuk kaartje bij. New Place to be om mijn sneakers te gaan halen. Top gasten

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

De images van jullie producten vergroten op de website als je naar “alles zien” gaat!

Lisa

Super leuk shirt! Een kadootje voor mijn vriendin en ze is er super blij mee

Niks.

Kelvin

Goed! Snelle levering, shirts zijn van goede kwaliteit. Tevreden!

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Het zou prettig zijn als er een retourlabel wordt meegestuurd. Als een product onverhoopt niet blijkt te passen, kost het je wel weer 7,50 om deze terug te sturen.

Rick Janssen

Ik heb online een trui besteld. De levering was zeer goed. De site was handig, overzichtelijk en duidelijk. De trui viel in wel wat klein uit, waardoor ik hem heb geretourneerd. Dit terwijl ik... Ik heb online een trui besteld. De levering was zeer goed. De site was handig, overzichtelijk en duidelijk. De trui viel in wel wat klein uit, waardoor ik hem heb geretourneerd. Dit terwijl ik normaal maat M heb, maar in de trui heb ik nu maat L (en nee ik ben niet dikker geworden ;) Het is dan alleen jammer dat de retourkosten voor eigen rekening komen, maar het zei zo. Verder top!

gratis retourneren

Zoë

Het was een prettige website om te winkelen, alles was duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden. Het bestellen van het product ging gemakkelijk en het product werd ook snel bezorgd.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Ik vond over het algemeen de hele winkelervaring prettig

Cindy

Top