Bruut

Sjors Driever

Top

Niet

Ingrid Storm

Super webshop! Snelle levering en goede prijzen. Ik had nog niet eerder van Bruut gehoord, maar toen ik een bepaald type sneakers zocht, vond ik ze bij Bruut met een prijsverschil van 50!! euro.... Super webshop! Snelle levering en goede prijzen. Ik had nog niet eerder van Bruut gehoord, maar toen ik een bepaald type sneakers zocht, vond ik ze bij Bruut met een prijsverschil van 50!! euro. Toch echt wel de moeite waard om er even naar te kijken.

Geen idee

Aurélie Cupers

Zeer positief,… schoenen komen elke keer onbeschadigd aan. En de extra sticker erbij is altijd fijn.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Zoeken naar specifieke onderdelen gemakkelijker maken

Ed

Ik had schoenen besteld. Ik kreeg een mail dat mijn order was ontvangen. Later bleek dat betaling niet was goed gegaan. Toen kreeg ik 2 aanmaningen. Dus de mail strookt niet met de betaling. Opnieuw... Ik had schoenen besteld. Ik kreeg een mail dat mijn order was ontvangen. Later bleek dat betaling niet was goed gegaan. Toen kreeg ik 2 aanmaningen. Dus de mail strookt niet met de betaling. Opnieuw betaald. Order ontvangen. Helaas 2 rechterschoenen in de doos. Weer omruilen. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Beter controleren wat je verstuurt. Sneller reageren op mail/chat/whatsapp. Mailtje versturen pas na ontvangst van de betaling.

Kononenko Yevhen

Спочатку я не зміг забрати посилку на пошті, тому що відправник не вказав ім'я отримувача. Коли, нарешті, я забрав посилку, виявилось, що кросівки ношені, та мають дефект. Служба підтримки не реагує... Спочатку я не зміг забрати посилку на пошті, тому що відправник не вказав ім'я отримувача. Коли, нарешті, я забрав посилку, виявилось, що кросівки ношені, та мають дефект. Служба підтримки не реагує на мої повідомлення зовсім. Вони просто мовчать.

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Перестати обманювати людей. Реагувати на звернення покуців.

Lilian

Echt mooie spullen die ik bij de grote ketens niet vond. Ook super stijlvol verpakt, we zijn er blij mee!!!

Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?

Ik moest t winkelmandje even gevuld achterlaten en toen ik de site opnieuw opende was t leeg, opnieuw gevuld en betaald. Alleen blijkbaar was het vorige mandje als onbetaalde bestelling... Ik moest t winkelmandje even gevuld achterlaten en toen ik de site opnieuw opende was t leeg, opnieuw gevuld en betaald. Alleen blijkbaar was het vorige mandje als onbetaalde bestelling doorgekomen, dat was verwarrend.

Marcel

Alles ging vlekkeloos. Prima

Zo doorgaan

Emre

Top ervaring. Klantenservice hielp me ook goed en snel.

Retour makkelijker maken.