Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
8.2/10
Plaatsing

W. Peters

Prettige ontvangst in showroom te Duiven en dhr. Juan Fernandez had alle tijd om goede informatie te geven en al onze vragen te beantwoorden. Prettig is ook dat je na aankoop nog 5 dagen bedenktijd... Prettige ontvangst in showroom te Duiven en dhr. Juan Fernandez had alle tijd om goede informatie te geven en al onze vragen te beantwoorden. Prettig is ook dat je na aankoop nog 5 dagen bedenktijd heb en ook daarna nog wijzigingen kunt aanbrengen.
Datum van levering en plaatsing was zoals afgesproken en de monteur die de keuken plaatste was vriendelijk en deskundig.
Kortom wij zijn zeer tevreden met onze Bruynzeel keuken en kunnen eenieder Bruynzeel keukens aanbevelen.

goede informatie, deskundige en vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit

Privé

Bedrijf is goed, de verkoopster was heel goed. En alles is nu goed gekomen naar maanden.

Steffy mag van mij een 9

Snel de reparatie voeren en snel afsluiten zodat de koper van haar keuken g
Kan gaan genieten. Nu wel tevreden hoor.

steman

Blij dat we bij jullie winkel zijn uitgekomen bij het zoeken naar onze droomkeuken. de medewerker luisterde goed naar onze wensen.

medewerker was vriendelijk maar niet opdringerig. had alle tijd voor ons de keren dat we in de winkel waren. ook als de keuken gekocht is blijven ze vriendelijk als je nog vragen hebt.

ga zo door

Lammers

Keuken werd op onze wensen afgestemd, levering en montage waren prima

Meedenken wat mogelijk is

Tom

Mooie keuken die aan alle verwachtingen voldoet.

Meedenken en soms op een positieve manier eigenwijs zijn (en achteraf gelijk hebben)

N.v.t.

Michel pot

Zeer prettige medewerkers met kennis van de producten en goede inlevingsvermogen om een ontwerp te maken. Vestiging Duiven Cas Frederiks

de ervaring met de materialen en producten, en het meedenken in oplossingen.

M. Veenstra

Zijn hier uitstekend geholpen met uitzoeken van onze nieuwe keuken. Na het plaatsen zijn we een aantal gebreken tegen gekomen (dat kan natuurlijk altijd gebeuren), maar die zijn ook allemaal netjes... Zijn hier uitstekend geholpen met uitzoeken van onze nieuwe keuken. Na het plaatsen zijn we een aantal gebreken tegen gekomen (dat kan natuurlijk altijd gebeuren), maar die zijn ook allemaal netjes verholpen.

Advies, snelle afhandeling, to the point en met name geen gedoe over de prijs.

Geen, het gehele traject is prima verlopen

Willem van der Kort

Goede afspraken en goede service,een heel klein- puntje niet besproken met Bruynzeel, het keukenblad was een paar mm.te lang,waardoor de monteur,het blad iets in de muur moest maken (Muur iets... Goede afspraken en goede service,een heel klein- puntje niet besproken met Bruynzeel, het keukenblad was een paar mm.te lang,waardoor de monteur,het blad iets in de muur moest maken (Muur iets uithakken) niet netjes afgewerkt

stan

Keuken is prachtig geworden maar helaas werkt een van de apparaten niet naar behoren. Bruynzeel is niet bereidt om te bemiddelen tussen ons en fabrikant. Erg teleurstellend. Fabrikant kan pas na... Keuken is prachtig geworden maar helaas werkt een van de apparaten niet naar behoren. Bruynzeel is niet bereidt om te bemiddelen tussen ons en fabrikant. Erg teleurstellend. Fabrikant kan pas na ruim een week komen, Voorrijkosten 99 euro en dan maar afwachten of apparaat gemaakt kan worden.

Verkopen

Service

René

Aankoop keuken erg goed verlopen, plaatsen en service na plaatsing zijn matig, zaken worden niet altijd naar goede tevredenheid opgelost. Betekent weer contactmomenten met de serviceafdeling en deze... Aankoop keuken erg goed verlopen, plaatsen en service na plaatsing zijn matig, zaken worden niet altijd naar goede tevredenheid opgelost. Betekent weer contactmomenten met de serviceafdeling en deze is niet altijd doortastend.

De aandacht en geduld, we hebben een aantal ontwerpen doorgenomen in een tijdsbestek van 3maanden

Met een mooi woord de aftersales kan vele malen beter