Prijs / kwaliteit

Mooie kwalitatieve keuken

zeer klantgericht

Minder fouten maken

Wim Roosen

Topkwaliteit keuken, goed meegedacht tijdens koop en tijdens de installatie, fijne klantenservice en directe oplossing van een probleem, en direct een acceptabele scherpe prijs zonder te moeten... Topkwaliteit keuken, goed meegedacht tijdens koop en tijdens de installatie, fijne klantenservice en directe oplossing van een probleem, en direct een acceptabele scherpe prijs zonder te moeten onderhandelen

materiaal en kleur keuze, uitgebreid meedenken en ontwerpen

Diepens

Eerlijk en open, fijn personeel dat goed meedenkt!

Advies, afspraken nakomen, meedenken

Nvt

De keuze voor Bruynzeel is genomen omdat het een Nlds bedrijf is. Goede kwaliteit en veel ervaring.

Hartelijke ontvangst, tijd voor de klant en controle door senior medewerkers.

Vanuit de winkel betere samenwerking met Serviceteam in BoZ.

Dennis

Goede service en mooie keukens voor een eerlijke prijs

Service

Nvt

Ellen

We hebben een droomkeuken gekregen voor wat mogelijk was binnen ons budget en de ruimte die we hebben. Echt top!

Hele vriendelijke verkoopster, niet opdringerig en denkt echt met je mee

Niets

Bij het uitzoeken van onze keuken zeer goede hulp in de winkel gekregen, overal werd over mee gedacht ook levering en plaatsing ginen perfect! Ik zou iedereen bruynzeel keukens aanbevelen!!

Goede sevice,werd veel tijd voor je genomen er werd goed meegedacht en verschillende opties doorgenomen, zelf de lunch was geregeld!

René Ockeloen

Serena is een topper en heeft ons zeer goed geholpen

Attent

H.Meijs

Prima bedrijf
Prima en fijne verkoper in de winkel Eindhoven

Goed in het ontwerpen van de keuken luisteren ook echt naar klant en geven ook goed advies over de opzet / ontwerp van de keuken. Ook als je nog met vragen zit naderhand doen ze ook niet moeilijk... Goed in het ontwerpen van de keuken luisteren ook echt naar klant en geven ook goed advies over de opzet / ontwerp van de keuken. Ook als je nog met vragen zit naderhand doen ze ook niet moeilijk over.

De afspraken die gemaakt worden, worden ook correct en volgens tijd en datum na gekomen. De terug koppeling is ook gewoon goed en wat je mag verwachten.

De service monteurs.