Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.2/10

R.Blomme

Inderdaad winkel verkoop prima.

Netjes geholpen en er werd meegedacht

maar daarna..........week voor plaatsing krijg van ene BSH Group (?) mail uw vaatwasser is er niet en komt voorlopig niet. BSH blijkt Siemens. Ja zeg sorry maar ik heb de keuken compleet dus in... maar daarna..........week voor plaatsing krijg van ene BSH Group (?) mail uw vaatwasser is er niet en komt voorlopig niet. BSH blijkt Siemens. Ja zeg sorry maar ik heb de keuken compleet dus in zijn geheel bij Bruynzeel gekocht , lost u dat aub maar met Bruynzeel op. Doen ze niet. Dus contact met Bruynzeel, ''er zijn soms 8 wachtenden voor u'' krijg bijna iedere keer iemand anders. Iedere keer weer je verhaal doen. Het lijkt wel een tactiek. Terugbelverzoeken worden niet gehonoreerd. Wat een service zeg..je koopt toch niet bij een keukenstunter. Nu 3 weken na melding weet ik nog steeds niet wanneer de vaatwasser geleverd gaat worden.

Tim

Prima tevreden met de kwaliteit, montage en geleverde service!

- Duidelijkheid over prijs
- Bereidheid om achteraf nog allerlei zaken te wijzigen; van apparatuur tot ontwerp

Ophuijsen

Meer dan tevreden. Van begin tot eind alleen maar vriendelijke en vakkundige mensen gehad.

Geen discussie over service. Als iets niet goed was werd het opnieuw gedaan, net zo lang tot hetzelfde goed was.

Neeleman

Goede service en uitleg. En goede en degelijke keukens

Goede kwaliteit materialen

Jan van Oost

De ervaring met Bruynzeel keukens is heel goed.

meedenken en zoeken naar oplossingen en vaste prijs.

de service via de verkoper laten lopen, die weet wat er geleverd is.

Schutter

Mooi Nederlands bedrijf.

Kennis en gastvrijheid

Klantenservice ook beter telefonisch bereikbaar.

René Plasmeijer

De verkoop verliep goed, de keuken is nu zoals wat ik er van verwacht had, de montage (door een extern bedrijf) was bedroevend.
Hierdoor hebben er drie maal aanpassingen moeten plaats vinden,...
Hierdoor hebben er drie maal aanpassingen moeten plaats vinden, die bij goede montage niet nodig waren geweest.
De service van Bruynzeel hierbij was uitstekend.

Goede service, goed geautomatiseerd (CAD) systeem.

Beter selecteren op het montagebedrijf en/of de personen die de montage uitvoeren.

B te Braake

In de winkel fijn, kundig en netjes geholpen. Er werd meegedacht, de prijs was helder en er werd niet geprobeerd extras aan te smeren etc.

Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan...

Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan 10 bezoeken nodig geweest om de keuken daadwerkelijk te installeren. Dat heeft maanden gekost bovenop de wachttijd die sowieso al fors was. Panelen niet geleverd, onderdelen beschadigd geleverd, opdrachten verkeerd uitgezet waardoor monteurs niet wisten wat ze kwamen doen etc.

Hier bovenop komt nog dat de door bruynzeel ingehuurde monteurs bij de eerste poging bijzonder onbeschoft waren, totaal niet meedachten om toch tot een werkbare keuken te komen en, zo begreep ik van latere monteurs, ook nog allerlei fouten hebben gemaakt die de latere montage bemoeilijkten.

De sevice via de telefoon is ondertussen 0, je moet steeds zelf contact opnemen en ze doen niets.

Ik kom hier nooit meer terug

netjes, hulpvaardig, niet opdringerig, kundig.

geen.

E.Simonis

Was goed er werd tijd genomen.

Duidelijke uitleg

Door de zovele momenten voor het thuis blijven om keuken correct te maken ik denk ongeveer 7of 8 keer hadden ze best wel iets kunnen doen voor mijn vrouw bijvoorbeeld een bosje bloemen er is nooit... Door de zovele momenten voor het thuis blijven om keuken correct te maken ik denk ongeveer 7of 8 keer hadden ze best wel iets kunnen doen voor mijn vrouw bijvoorbeeld een bosje bloemen er is nooit excuus hiervoor aangeboden misschien is dit voor jullie normaal om 1 jaar te moeten wachten maar ik vind dit eigenlijk niet normaal zij is hiervoor iedere keer thuis gebleven en heeft ook nog momenten vrij moeten nemen op haar werk.

vincent

Zeer prettig

uitstekende adviseur in de winkel tot aan de plaatsing in huis; top.