Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.6/10

M

Keuken is prachtig, wisselen van apperatuur steeds last minute ook is wat minder

Prachtig afgewerkte keuken

Niet steeds apperatuur wijzigen ook last minute 2 dagen voor levering, beter checken welke apperatuur up to date is
Er lange levertijd van de keuken

fam Dijkstra

Zeer goede service en levering

ze luisterden goed naar onze wensen, en waar het niet mogelijk was wat wij wilden, dachten ze goed mee naar een alternatief

Naomi

We zijn super tevreden over onze nieuwe Bruynzeel keuken. Hij is precies geworden zoals we wilden en de kwaliteit lijkt uitstekend. Het hele proces verliep soepel.

Onze aankoop coach was super goed en behulpzaam (Maikel in Zaandam). De heren van de montage waren ook super en de montage verliep dan ook uitstekend.

De meneer die kwam inmeten vonden we niet zo aardig. Hij was kortaf, legde niet uit wat hij deed of wat hij met vragen bedoelde. Het was ons ook niet geheel duidelijk hoe we de keuken voor moesten... De meneer die kwam inmeten vonden we niet zo aardig. Hij was kortaf, legde niet uit wat hij deed of wat hij met vragen bedoelde. Het was ons ook niet geheel duidelijk hoe we de keuken voor moesten bereiden, dit hebben we in overleg met het montage bedrijf uiteindelijk wel op orde gekregen.

Jarno van der Horst

Goed geholpen bij Bruynzeel Keukens Zaandam. Helaas was halverwege de bestelling en afhandeling onze keukenadviseur vervangen door iemand anders, maar deze man was minimaal net zo goed (Ber Luttik).... Goed geholpen bij Bruynzeel Keukens Zaandam. Helaas was halverwege de bestelling en afhandeling onze keukenadviseur vervangen door iemand anders, maar deze man was minimaal net zo goed (Ber Luttik). Ook de oplevering ging supernetjes en snel! Monteurs waren schoon en netjes, en werkte snel door (alhoewel het kitten niet goed ging is dit later nog super hersteld!).
Bruynzeel is duidelijk qua prijs, uitleg en informatie, wij hebben een supermooie keuken intussen!

duidelijk, meteen de prijs, denken mee met klant, eerlijk.

als je ver van te voren een keuken besteld kan het soms lang duren met info over de levering, waardoor je, je af kan vragen of alles goed is.

Prima overleg bij aanschaf keuken.

Jan Kramer

Goed na klant luisteren

Yvonne

Correct en prettig ervaring met Bruynzeel

Eigen inbreng bij het ontwerp.

Dat de technische aspecten als eenmaal de tekening is gemaakt goed bekeken worden. En dat dit niet maanden na dato gebeurt.

Peter

Zeer tevreden.
Deskundig, goede adviezen, goede communicatie all over, strakke planning.
Uiterst tevreden met het eindresultaat.

Goede adviezen/goed meedenken

Niks

André Anker

Bruijnzeel keukens heeft mij een fijne keuken geleverd. Ik maak hier elke dat met plezier gebruik van. Uiteraard ging het plaatsen van de keuken niet in één keer goed maar de problemen zijn prima en... Bruijnzeel keukens heeft mij een fijne keuken geleverd. Ik maak hier elke dat met plezier gebruik van. Uiteraard ging het plaatsen van de keuken niet in één keer goed maar de problemen zijn prima en snel opgelost.

Geen gedoe en onderhandeling over de prijs
Goede service bij nazorgpunten

Betere afstemming tussen monteur, leverancier aanrechtblad en bezorger keuken

SH

Bruynzeel werk met duurzame materialen en leveranciers. Maar ook apparatuur buiten hun standaard assortiment (zoals een whirlpool Crisp) is gewoon mogelijk.
De verkoper (in Zaandam) die ons...
De verkoper (in Zaandam) die ons hielp, was geen gehaaide verkoper, maar een vrouw, die goed meedacht over het design en de kleur combinaties (in plaats van marge)

Duurzame materialen. Luisteren goed. Niet van dat spul dat Keukenconcurrent gebruikt wat na 7 jaar al op is (maar wel "lekker" goedkoop, dus waar je goed mee kan stunten/concurreren. Bruynzeel... Duurzame materialen. Luisteren goed. Niet van dat spul dat Keukenconcurrent gebruikt wat na 7 jaar al op is (maar wel "lekker" goedkoop, dus waar je goed mee kan stunten/concurreren. Bruynzeel concurreert echt op kwaliteit met een duidelijke/vaste en goede prijs!

Ga zo door! De persoon vh montagebedrijf dat de keuken kwam plaatsen, was niet zo goed, maar de "eigen" servicemensen hebben alles hersteld, de keuken nagelopen en ook eigen punten... Ga zo door! De persoon vh montagebedrijf dat de keuken kwam plaatsen, was niet zo goed, maar de "eigen" servicemensen hebben alles hersteld, de keuken nagelopen en ook eigen punten hersteld/opgelost/verbeterd.