Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Lenie vd Hoek

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop ,plaatsing en aflevering van onze nieuwe keuken .
Het luisteren van de Verkoper wat wij graag wilde ,daarin advies geven hoe het nog anders kon wat evt gebruik prettiger zou kunnen zijn
De monteurs vriendelijk en netjes
ja wij zijn erg blij met onze keuken .

Luisteren en meedenken

Fam. vd Burght

Zijn erg blij met de mooie keuken. Zeer vakkundig geplaatst door partner van Bruynzeel; Grobal Keukeninstallatie

Vakkundig gemonteerd
Goed geholpen bij het maken van keuzes

C.C.P. van der Houwen-Koudenburg

Wij zijn bijzonder tevreden met de manier waarop wij door uw medewerker geïnformeerd en voorgelicht werden. Hij dacht heel goed mee met onze wensen en gaf prima weer wat handig was en niet handig.... Wij zijn bijzonder tevreden met de manier waarop wij door uw medewerker geïnformeerd en voorgelicht werden. Hij dacht heel goed mee met onze wensen en gaf prima weer wat handig was en niet handig. De accurate en nette afhandeling deed ons goed.
De installateur van de keuken heeft wat ons betreft boven verwachting geleverd. Snel duidelijk en netjes.
Kortom wij zijn zeer tevreden klanten.

Ja alle nieuwe technieken in de keuken werden duidelijk en logisch aan ons overgebracht.

Neen

P. van Kraaij

Na vele discussies of mijn U keuken zou passen bleef Bruynzeel stug volhouden dat deze niet zou passen. Op mijn uitnodiging om naast de inmeter ook eens een monteur te sturen werkte Bruynzeel niet... Na vele discussies of mijn U keuken zou passen bleef Bruynzeel stug volhouden dat deze niet zou passen. Op mijn uitnodiging om naast de inmeter ook eens een monteur te sturen werkte Bruynzeel niet mee. Achteraf bleek deze toch te passen echter waren de werkbladen voor niets ingekort en dienden alle 3 de werkbladen vervangen te worden. Voor Bruynzeel een flinke kostenpost en voor ons 6 weken wachten op nieuwe bladen en wederom rommel opruimen.

prima service

Luisteren naar de klant! En niet stug eigenwijs van papier of uit de regeltjes werken.

venema

De ervaring in de winkel is goed. goed geholpen en goed advies

goede samenwerking bij ontwerp keuken

Bruynzeel levert goede kwaliteit. Er wordt goed meegedacht. Levering op tijd en compleet. Plaatsing ging super snel. Ontbrekend deel werd dezelfde dag nog geleverd en gemonteerd.

- kwaliteit
- service
- plaatsing

-geen

Kan iedereen op basis van onze ervaring aanbevelen een Bruynzeel keuken te kopen

Luisteren heel goed naar je wensen en denken met je mee

J. Goossens

Wij zijn in de winkel goed geholpen door de verkoper.
De maatnemer/ monteur was een keurige man die goed werk heeft geleverd.

Het geduld en advies van de verkoper

Erwin Beljaars

Zeer prettige ervaring , dit was onze 2 e keuken binnen 2 jaar tijd bij Bruynzeel en dat is niet voor niets

Duidelijkheid en communicatie

Enige minpunt met het leveren van de keuken was dat de verhuislift die nodig was niet kwam opdagen, dat was bij de eerste keuken 2 jaar geleden ook al het geval toen was hij te laat.
Dus mijn...
Dus mijn tip aan Bruyzeel is geen zaken meer doen met de beste man, het is wel netjes opgelost

Over het plaatsen van de keuken niets dat goed! Leuke goede medewerkers.
Over het inmeten zijn we iets minder te spreken