Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Herman Koppe

Nette keuken zaak met goede degelijke producten.

Goede kennis en uitleg en werd in oplossingen gedacht

Service is goed, maar kennis zou nog iets beter kunnen

Gerard Plaisier

Prima keuken tegen redelijke prijs

Goede service

Vogelvang

Mooie keuken, goed afgewerkt.

De verkoper nam de tijd en er was geen druk. Duidelijke prijzen en offerte.

Geen.

L. Zeldenrust

Van begin tot het eind perfect. Alles klopte.

productinfo en maten klopten

Misschien in de winkel iets meer meedenken met de klant.

Robert Drost

Eerlijke prijzen, professioneel en alles is er op gericht om de klant een goed en tevreden gevoel te geven over de aankoop van de keuken. Ook nadat de keuken is gekocht staat alles in het teken van... Eerlijke prijzen, professioneel en alles is er op gericht om de klant een goed en tevreden gevoel te geven over de aankoop van de keuken. Ook nadat de keuken is gekocht staat alles in het teken van service

service

M van leeuwen

Eerlijk over de prijs, kwaliteit/prijs is verhouding is goed en uitstekende service

Eerlijk over de prijs en service

Niet

Panajotis toumazatos

De algehele ervaring is top geweest. Na het bezoeken van meerdere keukenwinkels kwamen we bij bruynzeel Almere. Die heeft ons op een normale en fijne wijze geholpen, de levering van de keuken was... De algehele ervaring is top geweest. Na het bezoeken van meerdere keukenwinkels kwamen we bij bruynzeel Almere. Die heeft ons op een normale en fijne wijze geholpen, de levering van de keuken was geheel volgens planning en de montage verliep soepel en correct. Gevoel van de standaard en irritante commerciële keukenverkopers was totaal niet aanwezig

Communicatie, complete levering, correcte en geduldige montage

Geen verbeterpunten

Ontzettend professioneel en vriendelijk geholpen. De keuken voldoet volledig aan de verwachting.

Herman Koppe dacht mee, zocht uit, koppelde terug en was nog vriendelijk ook.

Eigenlijk alleen maar positieve punten.

J Bodewes-Baarslag

Wij hebben zeer goede ervaringen met Bruynzeel Keukens in Almere

vriendelijk en deskundig personeel

minder lange wachttijd bij telefonisch contact klantenservice

Bos

Prima gemonteerd, echter bij het inmeten had een opmerking over de niet aanwezige stopkraantjes en bocht 40/50 wel op zijn plaats geweest. De monteur heeft dit niet, waardoor ik achteraf loodgieter... Prima gemonteerd, echter bij het inmeten had een opmerking over de niet aanwezige stopkraantjes en bocht 40/50 wel op zijn plaats geweest. De monteur heeft dit niet, waardoor ik achteraf loodgieter moest regelen.

Zie hiervoor mijn opmerkingen.