Prijs / kwaliteit
Plaatsing
6.8/10

Hans Spuijman

Zeer positief

De keuken is uitstekend, ook de service het is niet goedkoop maar wij zijn zeer tevreden.

Mooie keuken voor een fatsoenlijke prijs. Het loont om zelf apparatuur te kopen via één van de bekende internetwinkels, ook met montagekosten komt dat veel goedkoper uit. Afspraken nakomen is niet... Mooie keuken voor een fatsoenlijke prijs. Het loont om zelf apparatuur te kopen via één van de bekende internetwinkels, ook met montagekosten komt dat veel goedkoper uit. Afspraken nakomen is niet altijd het sterkste punt bij Bruynzeel

Van goed advies voorzien in de winkel, met duidelijke prijzen en zonder druk om snel te beslissen

Na tekenen inclusief check van Bruynzeel's kant, bleken er dingen niet mogelijk, die de verkoper had kunnen voorzien (blad moest dikker, gekozen vaatwasser paste niet). De gevraagde offerte voor... Na tekenen inclusief check van Bruynzeel's kant, bleken er dingen niet mogelijk, die de verkoper had kunnen voorzien (blad moest dikker, gekozen vaatwasser paste niet). De gevraagde offerte voor verplaatsen van leidingen is nooit gekomen, en hoewel we de keuken maanden van tevoren besteld hadden, had Bruynzeel zelf de levertijd veranderd waardoor we in de knel kwamen met klussen.

Fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Bij plaatsing bleek, door miscommunicatie, dat een kast anders geplaatst zou worden dan gewenst. Bruynzeel heeft dit keurig opgelost.

medewerkers en monteurs staan voor hun bedrijf

Serviceafdeling niet alleen tot 12.00uur bereikbaar laten zijn. En ondernomen acties eerder terugkoppelen aan klant.

Zeer klantvriendelijk en zeer goeie kwaliteit/prijsverhouding.
Binnen 4 jaar 2 x een keuken bij Bruynzeel gekocht.

Direct tekeningen van de keuken beschikbaar en aan te passen

Als een verkoper verhuist naar een ander filiaal adviseer ik dat de verkoper al zijn klanten van het oude filiaal behoudt t/m oplevering en nazorg in plaats van overdracht naar een andere verkoper

Sasha Fomina

Ga alsjeblieft nooit hierheen! Ik zou graag 0 sterren geven als deze score zou bestaan. Deze keukenboer informeert mensen verkeerd, waardoor we voor niks een week hebben moeten wachten en daarnaast... Ga alsjeblieft nooit hierheen! Ik zou graag 0 sterren geven als deze score zou bestaan. Deze keukenboer informeert mensen verkeerd, waardoor we voor niks een week hebben moeten wachten en daarnaast ook nog eens tijd verspillen om langs te komen op een afspraak. Ik wilde komen om een inbouw inductie en inbouw oven uit te zoeken. Aan de telefoon is verteld dat het mogelijk is om een keuze te maken als we de (buiten)maten doorgeven, er zou niks besteld hoeven te worden, er zou eerst iemand langskomen om precies in te meten en een offerte te maken voor eventuele extra electra groep. Eenmaal aangekomen in de winkel is verteld dat eerst alle apparatuur besteld moest zijn voordat iemand het in zou komen meten om überhaupt te kunnen zien of het zou passen zonder in het werkblad te hoeven snijden. Er is namelijk geen garantie dat natuursteen zonder schade aangepast kan worden. Het verhaal wat in de winkel verteld is stond dus haaks op het verhaal wat aan de telefoon verteld is. Met weinig tijd voor een verbouwing kunt u zich voorstellen dat dit een ontzettende tijdverspilling is geweest om deze keukenboer in de hand te nemen. Mijn advies ga nooit hierheen.

familie Reidsma

Bruynzeel Leiderdorp
Vriendelijke ontvangst, zeer nette showroom en lekkere verse gevulde koeken

Uitstekend advies van de verkoopster, veel praktische tips en eerlijk advies over wat wel en wat niet te nemen.

Vooral op deze manier doorgaan

j van ast

Slingerland keuken goed geplaatst kwam er later achter dat de monteur vergeten was het warmte profiel tussen oven en koelkast te plaatse helaas 2×geprobeerd dit teregelen ben 2×niet terug gebeld... Slingerland keuken goed geplaatst kwam er later achter dat de monteur vergeten was het warmte profiel tussen oven en koelkast te plaatse helaas 2×geprobeerd dit teregelen ben 2×niet terug gebeld misschien kun u dat regelen bij voor baat dank

Kun na plaatsen geen seurbes bieden

Kelly

Mooie keukens van kwaliteit. Ruime keuze met verschillende prijsklasses. Prettig contact in de winkel. Wat moeizaam contact met monteurs en klantenservice. Bij ons helaas een foutje met inmeten... Mooie keukens van kwaliteit. Ruime keuze met verschillende prijsklasses. Prettig contact in de winkel. Wat moeizaam contact met monteurs en klantenservice. Bij ons helaas een foutje met inmeten waardoor nauw contact noodzakelijk was. Al met al zeer tevreden over de keuken.

Medewerkster van de winkel was heel toegankelijk. De kwaliteit van de keuken is goed.

Communicatie klantenservice.
Zorgvuldigheid inmeters cdt monteurs.

Mooie, degelijke keuken, die zonder problemen en zoals afgestemd geplaatst is. Vakkundige mensen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Ik mocht de stalen mee naar huis nemen voor het kiezen van de kleur en de tegeltjes.