Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Peter

Goede service, nette prijsstelling. Verkoopmedewerkers niet allemaal even goed op de hoogte, soms tegenstrijdige antwoorden/adviezen

Medewerkers allemaal dezelfde informatie laten verstrekken

Ruijters

Zeer deskundig advies

Het contact met de verkoopster

Na montage uitleg over de werking van de apparatuur geven.

Zeer stug bedrijf

Jos is blijven proberen deze verkoop tot een goed einde te brengen ondanks de stugheid van bruynzeel

Maak overleg mogelijk

Kwaliteit uitstekend.
Communicatie minder.

Montage en afwerking.

Alle materialen zichtbaar maken.
Te vaak terug naar de winkel voor ondertekening contract.
Alle materialen zichtbaar maken.
Te vaak terug naar de winkel voor ondertekening contract.
Waarom eerst contract met de verkoper in winkel tekenen en later nog eens definitief contract met Bruynzeel in de zelfde winkel.

Nelissen

Ja, de duidelijk,ijken over de prijs

Theo Hommels

De keuken is geworden zoals we ons voorgesteld hadden

Goede voorlichting en goed meedenken

Het computersysteem hapert af en toe

Mooie keuken, precies zoals we ze wilden hebben. Tijdens het eerste bezoek direct geslaagd en hartelijk ontvangen. Bij volgende bezoeken (na tekenen) was het jammer genoeg allemaal een stukje... Mooie keuken, precies zoals we ze wilden hebben. Tijdens het eerste bezoek direct geslaagd en hartelijk ontvangen. Bij volgende bezoeken (na tekenen) was het jammer genoeg allemaal een stukje minder. Maar uiteindelijk zeer tevreden over de keuken en het Bruynzeel principe. Je moet geduld hebben bij naleveringen en het oplossen van problemen. Uiteindelijk komt alles wel goed.

Bruynzeel principe en garantievoorwaarden zijn top

Communicatie en afhandeling problemen kan beter

Jolande van Til

De verkoper bij Bruynzeel Keukens Heerlen heeft ruim de tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. Hij kwam met oplossingen voor mijn vragen. Hoewel ik zeer specifieke wensen had (een... De verkoper bij Bruynzeel Keukens Heerlen heeft ruim de tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. Hij kwam met oplossingen voor mijn vragen. Hoewel ik zeer specifieke wensen had (een originele Piet Zwart keuken met allerlei vintage details) heeft hij mij goed door het hele proces heen geholpen

Meedenken, afspraken nakomen, communicatie rondom de plaatsing

Bij de plaatsing ontbrak een achterwandje. Dit is nabesteld. Toen het geplaatst zou worden, bleek het de verkeerde kleur te zijn. Daarop is nog een nabestelling geplaatst. Dit was uiteindelijk wel... Bij de plaatsing ontbrak een achterwandje. Dit is nabesteld. Toen het geplaatst zou worden, bleek het de verkeerde kleur te zijn. Daarop is nog een nabestelling geplaatst. Dit was uiteindelijk wel de goede kleur.
Een achterwandje is op zich geen ramp. De keuken deed het vanaf het begin prima en is precies geworden wat ik wilde

Bruynzeelkeukens werkt wel accuraat de klachten af
maar de toeleveringsbedrijven is een fiasco

Verkopers werken accuraat en zijn vakkundig opgeleid

De toeleveringsbedrijven zijn niet echt up to date in hun afwerking van de klachten

S.Montulet

Aan alle in het vooruitzicht gestelde punten werd volledig voldaan. Levering, montage ,communicatie
en nazorg waren perfect geregeld.

Ik vond de communicatie en vriendelijkheid uit het oog springen

Blijf bij dit niveaux en de naam Bruynzeel zal nog lang bestaan!