Prijs / kwaliteit

Lees eerdere klachten

Mooi strakke keuken

Is al eerder vermeld

Hugo

Bruynzeel heeft ons een fantastische keuken geleverd. Zeer goed advies van de verkoper, correcte service van het binnendienst team en een uitermate correcte inbouw. M.a.w. Zeer tevreden!

Zeer goed advies bij het samenstellen van de keuken

Katrien van Hensbergen

Prima!
transparant & meedenkend & mooi

in den Bosch hebben wij zeer positieve ervaring gehad met de verkoopster Caroline aldaar!
Deskundig geduldig &klantvriendelijk !

nee

Jan Reijmers

Verkoop en advies heel goed

Goed geluisterd naar onze wensen, en de prijs/kwaliteit was prima

Logistieke proces is teveel op het eigen proces gericht en je krijgt de indruk dat het meer is om het bedrijf in te dekken voor problemen achter af. Teveel mailtjes en sms-je

de Rooij

Prima service in de winkel, plaatsen volgens afspraak, bij verkeerd kastje geleverd goed opgelost zonder moeite, Klantenservice team 3 Mvr. Serena is een engel die weet hoe met klanten om te... Prima service in de winkel, plaatsen volgens afspraak, bij verkeerd kastje geleverd goed opgelost zonder moeite, Klantenservice team 3 Mvr. Serena is een engel die weet hoe met klanten om te gaan.
Al met al nieuwe keuken nodig ga ik zeker langs Brynzeel.

Goed meedenkend.

Eigenlijk geen.

Positief en goed om mee te werken om onze wensen tot realisatie te brengen

Aandacht en uitvoer van wensen

Graag controle op alle bescheiden die worden toegezonden zodat zoals ons is overkomen sommige aamsluitingen niet waren aangebracht!

F verharen

Vriendelijke en bekwame mensen die je te woord staan.

Eerlijke mensen, goed product

Helder

Verkoop keuken, aflevering en plaatsing uitstekend!
Nazorg en contact service afdeling liep stroef.

Verkoop perfect en bruynzeel heeft uitstekende aannemer ( bedrijf perfectie op maat)verzorgd om keuken te plaatsen.

Klantenservice ging slordig om met telefoonnummers. Post ging nog naar ons oude adres terwijl adres nieuw huis bekend was!