Prijs / kwaliteit
8.2/10
Advies in de winkel
8.2/10
Plaatsing

Vanaf het offertegesprek tot aan de levering vond ik het contact professioneel en erg plezierig. Er wordt concreet en veelvuldig gecommuniceerd (soms iets te veel zelfs).

Tijd die er genomen wordt om alles uit te leggen. Alle documentatie, de prints van de 3D tekeningen. De correctheid van de communicatie.

Van Buren

De advisering in de winkel liet wat te wensen over. Ontvangst was bijzonder hartelijk, ook de verzorging (een lunch tijdens het ontwerpen!) was subliem. Echter, aan de deskundigheid hebben we wat... De advisering in de winkel liet wat te wensen over. Ontvangst was bijzonder hartelijk, ook de verzorging (een lunch tijdens het ontwerpen!) was subliem. Echter, aan de deskundigheid hebben we wat getwijfeld. Wij moesten zelf logische zaken aangeven en dat werd vervolgens afgedaan met "dat had ik al gezegd". De advisering over inbouwapparatuur kan wat ons betreft beter.

De manier van afhandelen van kleine onvolkomenheden is erg goed. Er wordt goed over gecommuniceerd en er is geen discussie over wat er volgens ons niet klopt. Daarmee scoort Bruynzeel wat ons... De manier van afhandelen van kleine onvolkomenheden is erg goed. Er wordt goed over gecommuniceerd en er is geen discussie over wat er volgens ons niet klopt. Daarmee scoort Bruynzeel wat ons betreft ene 10!

Bij de verkoop een betere advisering over de apparatuur.

Jan speijers

Er wordt ruim de tijd genomen om jezelf te informeren, zonder dat een verkoper opdringerig is of wordt.hij vroeg of er vragen zijn die hij dan kan beantwoorden, na gekeken te hebben naar hem toe... Er wordt ruim de tijd genomen om jezelf te informeren, zonder dat een verkoper opdringerig is of wordt.hij vroeg of er vragen zijn die hij dan kan beantwoorden, na gekeken te hebben naar hem toe gelopen en gekeken naar de on / mogelijkheden.

Alles wordt rustig gedaan zonder dat Je je gehaast voelt of opgedrongen ongewenst advies.

Neen doen hun werk naar behoren, indien de verkoper druk was werd je tewoord gestaan door een andere verkoper tot dat de eigen verkoper vrij was.

Ingeborg Mulder

Bruynzeel heeft mij 1.620,00 euro berekent voor montagewerkzaamheden.
Bruynzeel heeft mij 1.620,00 euro berekent voor montagewerkzaamheden.
De plaatser van de keuken mocht jullie een factuur toesturen nam 800 euro. Ik heb jullie dus ruim het dubbele betaald waarvoor geen diensten zijn verleend. Voel me dus behoorlijk bedrogen. Geen onderhandelen mogelijk en dubbele plaatsingskosten betalen. Schande. Zou netjes zijn als ik een restitutie zou krijgen.

nee

geen dubbele plaatsingskosten berekene

JCG Degen

Zeer goed doorgaan

goede voorlichting

neen

Super fijn geholpen in Duiven door Lisa. Er werd alle tijd genomen en we hebben meerdere afspraken gehad voor we een besluit hadden genomen. Totaal niet opdringerig, wat voor ons de hoofdreden was... Super fijn geholpen in Duiven door Lisa. Er werd alle tijd genomen en we hebben meerdere afspraken gehad voor we een besluit hadden genomen. Totaal niet opdringerig, wat voor ons de hoofdreden was voor Bruynzeel te kiezen. Daarnaast is er voldoende keuze voor alle prijsklassen. Genoeg maar niet teveel, ik kan moeilijk kiezen dus dat was perfect!
Enige puntje was dat we een vaatwasser hadden besteld (extern), maar dat dit type toch helaas niet geplaatst kon worden in onze keuken. Maar gelukkig is dat goed gekomen.
Bij het inmeten had de monteur nog een goede tip voor ons, welke wij hebben meegenomen in het uiteindelijk ontwerp. Ook de montage ging super goed, we hebben dit als zeer erg prettig ervaren. Het was erg fijn dat dezelfde monteur kwam die ook de keuken had ingemeten.
Enige wat niet helemaal goed was gegaan is dat een van de platen met een kleine beschadiging was aangekomen. Dit is zeer netjes opgelost door de klantenservice.

van Aken

Zeer goede ervaringen. Helaas moesten wij een prachtige keuken annuleren ivm. ziekte van mijn moeder. Bruynzeel is daar zeer klantvriendelijk mee omgegaan

Jeroen Spruit

Bediening in de winkel is keurig
De in meters en plaatsing heren gingen ook goed

Alleen is de afstand tussen de handgreep van de oven en de bestek la 1 mm
als ik niet had...
Bediening in de winkel is keurig
De in meters en plaatsing heren gingen ook goed

Alleen is de afstand tussen de handgreep van de oven en de bestek la 1 mm
als ik niet had aangegeven bij het plaatsen dat dit niet zou gaan
Had de gehele keuken opnieuw uit elkaar gemoeten.

Nu hebben ze hem iets omgeschoven maar met een spelling van 1 mm voorzie ik problemen in de toekomst

Zeker het feit dat die kasten wand nog ruim 15 cm ruimte had om verder op te schuiven en een grotere passtuk had dan gekund

beter de tekeningen bekijken of de ruimtes voldoende zijn

Hans Berris

Zeer goede ervaring met Bruynzeel keukens Duiven. We zijn geholpendoor de professionele rustige en enthousiaste verkoopmedewerker Juan Paul Fernandez. Hij denkt mee met de klant, kan goed uileggen... Zeer goede ervaring met Bruynzeel keukens Duiven. We zijn geholpendoor de professionele rustige en enthousiaste verkoopmedewerker Juan Paul Fernandez. Hij denkt mee met de klant, kan goed uileggen wat mogelijk is en zet beslist geen druk op verkoopproces.
Ook afdeling klantenservice heeft haar begeleidende taak zeer goed uitgevoerd.
Installatie van de keuken door de door Bruynzeel ingeschakeld firma Zoutman en Haak is perfect gedaan.

Goede professionele verkoper die klanten goed op weg helpt bij het maken van keuze. Zie ook hierboven.

Angélika de Vor

Onze complimenten voor de goede begeleiding, gastvrije ontvangst en het ontwerp van de keuken. In één keer helemaal naar onze wens. De verkoopmedewerker Juan voelde exact aan wat onze wensen waren... Onze complimenten voor de goede begeleiding, gastvrije ontvangst en het ontwerp van de keuken. In één keer helemaal naar onze wens. De verkoopmedewerker Juan voelde exact aan wat onze wensen waren en gaf ons de juiste adviezen. De tussentijdse communicatie verloopt zeer goed, ook als je even zo de winkel binnenloopt altijd aandacht voor de klant.
Ga vooral zo door!

Goede tekening, goede afstemming met de degene die de keuken gaat plaatsen.

Hou de kwaliteit en sterkte vooral vast.
Hou de kwaliteit en sterkte vooral vast.
Plaatsing is voor ons nog in afwachting, eind februari 2018 vandaar het cijfer op een voldoende gezet omdat wij verwachten dat dit ook vast en zeker tot een goed resultaat zal gaan komen.