Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.8/10

F den hoed

Onze derde keuken in 15 jaar ( door verhuizingen 😂) . Iedere keer weer en feestje door de mooie kwaliteit en service.

Serieuze service

Nog strengere kwaliteits check voor aflevering

Jeffrey Vermeulen

Mooie keuken waar we erg tevreden mee zijn, echter de installatie, door een extern bedrijf, liet te wensen over.

Installateurs sturen die de keukens kennen. Hierdoor kan een hoop heen en weer bellen worden bespaard. Daarbij kost het vaak een dag vrij nemen, graag ook 's avonds?!

G. Veltmaat

De aankoop en het plaatsen van de keuken ging soepel en zonder gezeur. De voorbereidende werkzaamheden en de afbouw is gedaan door hetzelfde bedrijf dat de keuken plaatste. Goede, betrouwbare mensen... De aankoop en het plaatsen van de keuken ging soepel en zonder gezeur. De voorbereidende werkzaamheden en de afbouw is gedaan door hetzelfde bedrijf dat de keuken plaatste. Goede, betrouwbare mensen en een fatsoenlijke prijs

Meedenken met de klant. Alternatieven zoeken voor een fatsoenlijke prijs en een eerlijk verhaal

Jeroen

Vakkundig en mooie producten

Zeer vakbekwame mensen bij de vestiging in alexandrium

Betere controle op zaagstukken en panelen voor inpakken

Zeer prettig en eerlijk

Duidelijk en service gericht

J. Smits

Goed geholpen in de showroom, tijdens bestelperiode wat issues maar prima opgelost. Keuken netjes geplaatst en goede after sales nadat bleek dat wij zelf iets 'verkeerds' hadden besteld. Perfect... Goed geholpen in de showroom, tijdens bestelperiode wat issues maar prima opgelost. Keuken netjes geplaatst en goede after sales nadat bleek dat wij zelf iets 'verkeerds' hadden besteld. Perfect opgelost door Bruynzeel.

Wat meer kennis over aan te schaffen apparatuur.

Alles goed geregeld voor een goede prijs

D. Bezemer

Wij zijn geslaagd bij de vestiging in Alexandrium.
Wij zijn geslaagd bij de vestiging in Alexandrium.
De eerste kennismaking, waaring wij slechts wisten dat wij op termijn een nieuwe keuken moesten hebben ging ontspannen; een hoekje waar de kinderen konden spelen, geen opdringerige verkopers, verkopers beschikbaar voor beantwoorden van vragen en gewoon het keukenboek meegekregen (zonder administratie): Wow!
De adviseur van Bruynzeel heeft ons tijdens meerdere bezoeken geduldig meegenomen in het avontuur dat uiteindelijk heeft geleid naar een nieuwe keuken.
Het inmeten van de keuken ging ook prima en wederom werden wij meegenomen in het avontuur.
Met de kennis en ervaring van Bruynzeel hebben wij nu een fijne keuken staan.

Niet opdringerig, vakkundig advies (zowel in verkoop als uitvoering)

Het leiding advies wordt direct "definitief leidingadvies "genoemd en er wordt direct met aansprakelijkheid geschermd; zou prettig zijn wanneer anders geformuleerd wordt; je koopt tenslotte een... Het leiding advies wordt direct "definitief leidingadvies "genoemd en er wordt direct met aansprakelijkheid geschermd; zou prettig zijn wanneer anders geformuleerd wordt; je koopt tenslotte een keuken voor je woning en niet andersom. In samenspraak met je aannemer en de Bruynzeel adviseur blijkt kom je er gelukkig wel weer uit.

We hebben voor de 4e keer een bruynzeel keuken gekocht en ook deze keer naar volle tevredenheid over de kwaliteit van de keuken en de contacten met de medewerkers van Bruynzeel van aankoop tot en... We hebben voor de 4e keer een bruynzeel keuken gekocht en ook deze keer naar volle tevredenheid over de kwaliteit van de keuken en de contacten met de medewerkers van Bruynzeel van aankoop tot en met montage.

Het meedenken bij wat we voor ogen hadden en de realisatie daarvan door de verkoper in de winkel in Alexandrium/Rotterdam

Ik ben zo tevreden, dat ik geen verbeterpunten kan bedenken

O.de Vaal

Tweeledig: 1 de winkel medewerker hr Yasa, deze waszeer competent voor zijn vak en was een keukenverkoper die ik nog nooit tegen gekomen ben. Meneer Yasa nam de tijd om naar je te luisteren, kon... Tweeledig: 1 de winkel medewerker hr Yasa, deze waszeer competent voor zijn vak en was een keukenverkoper die ik nog nooit tegen gekomen ben. Meneer Yasa nam de tijd om naar je te luisteren, kon alles steeds weer goed samenvatten en vooral geen gepusch. Niks eerst handrekening zoals in de andere zaken. Eerst meenemen de offerte en thuis rustig bekijken en er over nadenken en dan nieuwe afspraak om te veranderen of aan te passen. Niets dan lof voor deze man hoe hij met de klant omgaat.
:2 de plaatsing van de keuken. Dit is gedaan door ABC, een geweldige ervaring van vakmensen die met je meedachten en geen moeite teveel was. Ook goed konden uitleggen waarom en hoe iets moest gebeuren.
Bijde krijgen van mij echt een TIEN !!!

Zie hierboven

Nee kon niet beter