Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Voorlichting, plaatsing naar wens. Erg blij met de nieuwe keuken.

Karin Duif

Vaklui en erg fatsoendelijke mensen

Goed luisteren naar de klant.
Net personeel.
Mee denken.
Respect over en weer.

De betere merken van apparatuur zoals inbouw artikelen, kraan enz. Promoten, zodat de klant langer kan genieten van hun keuze!

A.B.Scholten

Zeer tevreden, speciaal de monteur

Geen vergelijk met andere merken

Wij zijn volkomen tevreden

Henri

Bruynzeel Keukens Son / Eindhoven , relaxed , kennis en meedenkend en goed
luisterend naar wensen, Goede soep en alle tijd.

totaal geen agressieve verkoop, cq alle tijd en meedenkend en goed luisterend naar de wensen
en daarop met oplossingend komen met daarbij rekening houdend met wensen, ontwerp, mogelijkheden...
en budgetering.

Stephan van de Vries

Elke dag werken we met veel plezier in onze nieuwe Bruynzeel Keuken. Goede voorlichting, goede prijs, degelijke materialen en een keurige installatie. Wij zij vol lof!

Goede voorlichting en prima installatie.

Ga zo door!

W van Gemert

normaal

Uiteindelijk krijgt u een prima keuken.
Maar door een hoop (administratief) geneuzel duren dingen veel te lang, moet de klant er zelf achteraan en komt het soms onprofesioneel over.

Verkoper luisterde goed naar de wensen.

Meer informatie mbt apparaten en bijkomende werkzaamheden c.q. kosten.

krauwinkel

Wij zijn tevreden van het uitzoeken tot aankoop tot het plaatsen

de kennis

Ronald kemps

Bij de aankoop super geholpen door de medewerkers in Son. Door de klantenservice is er in het begin geen communicatie geweest waardoor we niets wisten. De monteur heeft de keuken vakkundig geplaatst... Bij de aankoop super geholpen door de medewerkers in Son. Door de klantenservice is er in het begin geen communicatie geweest waardoor we niets wisten. De monteur heeft de keuken vakkundig geplaatst en netjes geplaatst. Voor de afwerking van verschillende puntjes was er weinig communicatie van de klantenservice. Ook zijn we heel veel thuis moeten blijven voor de afwerkpuntjes. Deze hadden makkelijk tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden.

Goede en fijne verkopers gehad.

Betere communicatie

L van den Brink

Het kopen in de winkel was geen problem, alle kon. Bij het inmeten hoefde ik maar 1 ding te wijzigen, echter bij het plaatsen zie de monteur dat er een aantal zaken nietr goed waren of op de juiste... Het kopen in de winkel was geen problem, alle kon. Bij het inmeten hoefde ik maar 1 ding te wijzigen, echter bij het plaatsen zie de monteur dat er een aantal zaken nietr goed waren of op de juiste plaats zaten. Vervolgens miste ik afwerking naast de afzuifkap en dat heeft maanden geduurd en frustratie opgeleverd voor dit eindelijk op orde was. Dat is dan jammer want ik ben verder tevreden over mijn keuken.

Hele duidelijk afspraken maken en ALLES bespreken en op papier, geen ruimte voor een grijs gebied.