Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.6/10

E. Kolsteeg

Keuken voldoet aan de verwachtingen, zeker betreffende de uitgedachte indeling en kwaliteit.

zeer uitgebreid uitgedacht betreffende de keukenindeling

aansluiting van het kooktoestel is niet correct door gegeven, hierdoor kookplaat niet volledig te benutten.

Han van Ekert

Monteur heeft tijds plaatsen deurtjes niet opgemerkt dat deuren klapperen, dat de koelkast deur krom was, plint bij vloer niet netjes waren afgewerkt, plint bij plafond niet vast zat. We zijn in... Monteur heeft tijds plaatsen deurtjes niet opgemerkt dat deuren klapperen, dat de koelkast deur krom was, plint bij vloer niet netjes waren afgewerkt, plint bij plafond niet vast zat. We zijn in onze vakantie gebeld voor een afspraak van de service monteur, toen ik vroeg of ze even een week later konden bellen werd behoorlijk moeilijk over gedaan, dat had volgens mij anders gekund.

Prima advies.
Zeer goede servicemonteur (is twee keer geweest)

In een keer goed leveren.
In een keer goed monteren en eventuele opleverpunten goed doorgeven aan de servicedienst door monteur (kromme deurtjes).
Als de klant de servicedienst vraagt...
In een keer goed leveren.
Als de klant de servicedienst vraagt terug te bellen niet zo moeilijk doen.

Ramon

Mooie keuken qua uitstraling en apparatuur aangeschaft. Prijs was voor ons acceptabel, dus prijs-kwaliteit voelt in ieder geval nog prima. Keuken is in Q1 2018 geïnstalleerd, dus over kwaliteit in... Mooie keuken qua uitstraling en apparatuur aangeschaft. Prijs was voor ons acceptabel, dus prijs-kwaliteit voelt in ieder geval nog prima. Keuken is in Q1 2018 geïnstalleerd, dus over kwaliteit in termen van duurzaamheid valt nog niets te zeggen.

Mooie materialen, keuze voor apparatuur in verschillende prijsklassen. Advies in de winkel ook goed, maar op bepaalde punten soms niet helemaal volledig.

Het uiteindelijke 'goede gevoel' bij de keuken, staat of valt met de kwaliteit van de monteur die komt installeren. Uiteindelijk is het bij ons goed gekomen, maar dat heeft meerdere monteurs en... Het uiteindelijke 'goede gevoel' bij de keuken, staat of valt met de kwaliteit van de monteur die komt installeren. Uiteindelijk is het bij ons goed gekomen, maar dat heeft meerdere monteurs en meerdere bezoekjes gekost. Het after-sales traject is niet helemaal top dus (en klantenservice is alleen in de ochtend bereikbaar).

Daan

Van kennismakingsgesprek tot aan het telefoontje wat ik kreeg 2 dagen na oplevering om te vragen of alles naar wens is, is alles super geregeld!

Meedenken, goede materialen aanraden en vergeleken met andere bedrijven zeer professioneel.

Het vervelende aan een keuken kopen is dat je geen idee hebt van de gehanteerd prijzen en je een gevoel krijgt dat je wordt opgelicht. Ik begrijp dat Bruynzeel inzicht gaat geven in de prijzen. Dit... Het vervelende aan een keuken kopen is dat je geen idee hebt van de gehanteerd prijzen en je een gevoel krijgt dat je wordt opgelicht. Ik begrijp dat Bruynzeel inzicht gaat geven in de prijzen. Dit zal toekomstige kopers zeker aanspreken.

Vanaf aankoop tot afhandeling een uitstekende service. Goede, meedenkende verkoopster, uitstekende klantenservice, goed, vakkundige en snel geplaatst. En een goede na plaatsing service.

Prijsspecificatie bij onderhandeling en aankoop.

Patricia

Keuken is prachtig geworden maar helaas werkt een van de apparaten niet naar behoren. Bruynzeel is niet bereidt om te bemiddelen tussen ons en fabrikant. Erg teleurstellend. Fabrikant wil wel maar... Keuken is prachtig geworden maar helaas werkt een van de apparaten niet naar behoren. Bruynzeel is niet bereidt om te bemiddelen tussen ons en fabrikant. Erg teleurstellend. Fabrikant wil wel maar kan alleen via de dealer iets betekenen, en dat is dus Bruynzeel. Nu nare bijsmaak overgehouden. Het is geen goedkope dealer dus verwachtte ik wel goede service. Maar helaas....

Mooie keukens!

Weinig service, niet klantvriendelijk.

Zeer tevreden over de keuken , advies en plaatsing waren dik in orde. Alles klopte en de voortgang wordt keurig met mail en een sms je bijgehouden

Zeer deskundige verkoopster die meedenkt en goede prijs / kwalteit van de keuken.

Geen verbeterpunten , tip hou deze kwaliteit vast .

Max

Zeer prettig. Goede service en vriendelijk personeel.

Scherpe prijzen, er wordt meegedacht.

Meer communicatie m.b.t. klantbegeleiding na aanschaf keuken.

Rene Buijn

De verkoop in de winkel was duidelijk en klantvriendelijk

Aftersales, dit is voor mij echt een afknapper geweest

Advies in de winkel was uitstekend vooral op het gebied van meedenken.

Meedenken, info, enz