Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Niet altijd voldoende meegedacht met mogelijkheden

Er is voldoende tijd genomen voor advies en opmaken offerte

Sommige technische details waren onvoldoende. Bijv. Hoogte hoek-inbouwstopcontacten pasten helemaal niet in de hoogtentussen kastje en aanrechtblad

Westdorp

Vanaf het eerste showroom bezoek, het advies, ontwerp, prijzen, aanpassing, inmeten tot aan levering en plaatsen is perfect verlopen. Iedere stap wordt gezamenlijk zorgvuldig voorbereid en genomen.... Vanaf het eerste showroom bezoek, het advies, ontwerp, prijzen, aanpassing, inmeten tot aan levering en plaatsen is perfect verlopen. Iedere stap wordt gezamenlijk zorgvuldig voorbereid en genomen. Bruynzeel heeft onze verwachting overstegen.

Nakomen afspraken, duidelijkheid, vriendelijkheid, vaste prijzen, prijs-kwaliteit, flexibiliteit.

Iets meer info over accessoires en de mogelijkheden daar omtrent.

h.honing

Het instaleren van de keuken was slecht . zonde van de mooie keuken. maar op een kleinigheid na is het na 3 maanden goed gekomen

Anonem

Heel mooie keuzes, ruime aandacht bij planning- en keuze afspraken . Heel correcte montage ook door onderaannemers. Communicatie en afspraken bevestiging heel fijn alles komt digitaal bevestigd.... Heel mooie keuzes, ruime aandacht bij planning- en keuze afspraken . Heel correcte montage ook door onderaannemers. Communicatie en afspraken bevestiging heel fijn alles komt digitaal bevestigd. Wij zijn super tevreden.

Communicatie, tijd voor keuzes en plannen maken, montage en kwaliteit.

Anette J. Kosters

Aankoop levering en plaatsing zeer de moeite waard.

Misverstanden worden zeer adequaat en constructief opgelost! Zeer serieus afgehandeld.

Vaak dezelfde informatie over factuur, betalingen, voorwerk en voorwaarden.
Diverse keren dubbel ontvangen.
Korte bevestiging naar cliënt wanneer de factuur betaald is.
En niet...
Vaak dezelfde informatie over factuur, betalingen, voorwerk en voorwaarden.
Diverse keren dubbel ontvangen.
Korte bevestiging naar cliënt wanneer de factuur betaald is.
En niet een paar dagen nog eens een kopie factuur sturen indien de

Hans van Vliet

Dit is onze derde Bruynzeel keuken. Wij zijn uitermate tevreden.
Goed advies bij aankoop van de keuken. Goed contact, goede service.

Goede service. Mee bewegen en zoeken naar oplossingen.

Willem Mak

Wij hebben goede ervaringen met Bruynzeel keukens. Bij de aanschaf ontvingen we goede adviezen van de verkoper.
De plaatsing verliep niet zonder problemen, vooral omdat enkele onderdelen niet of foutief waren meegeleverd.
Echter, dit is volledig goed gemaakt door de uitstekende service van onze contactpersoon bij de klantenservice. Hierdoor is - uiteindelijk- de keuken naar onze volle tevredenheid opgeleverd.

Er was voldoende tijd om na te denken over alle onderdelen, en er werd door de verkoper goed meegedacht.

Zeer prettige begeleiding bij het kiezen van de keuken. Vooral omdat er werd meegedacht in wat handig ,slim en goedkoper is. Plaatsing was geweldig door zeer professionele monteurs die niet al te... Zeer prettige begeleiding bij het kiezen van de keuken. Vooral omdat er werd meegedacht in wat handig ,slim en goedkoper is. Plaatsing was geweldig door zeer professionele monteurs die niet al te zakelijk waren,maar juist heel erg meegaand bij kleine veranderingen.
Het accent werd niet al te veel op geld gelegd . Integendeel er werd gekeken of het wel nodig was dat een verandering meer zou kosten . Al met al een hele prettige benadering bij de keuze van je keukenwaardoor je niet afgeschrikt word door abominabele bedragen

Zeer professionele begeleiding

Ga zo door

Goede ervaring met Bruynzeel , alleen het laatste restpuntje is niet goed opgelost

Transparantie

Nvt