Prijs / kwaliteit

Goede service

Kwalitatief goede keuken

Nakomen afspraken na oplevering

lemtech

Werd super geholpen door kikki bij de verkoop

zeer klantgericht

super ontvangst ook tav consuptie...krijgt daardoor al zin in de keuken

Lisa

Goeie service en er wordt echt met je meegedacht. Daarbij was mijn oven tijdelijk niet leverbaar waardoor ik een klasse hoger kreeg, helemaal top!

Er werd niet gepusht tijdens het gesprek, maar er werd wel goed geluisterd en gekeken wat ik kon met mijn budget. Er werd niet moeilijk gedaan over mijn oven die tijdelijk niet leverbaar was, ik... Er werd niet gepusht tijdens het gesprek, maar er werd wel goed geluisterd en gekeken wat ik kon met mijn budget. Er werd niet moeilijk gedaan over mijn oven die tijdelijk niet leverbaar was, ik kreeg gerust een oven die een klasse hoger was. Top service! En Kiki bedankt voor jou inzet en fijne hulp!

Dhr D. McKee

Deskundig aandacht en luisteren naar de klant en zijn wensen.
Geen verkoop dwang maar advies en opties die haalbaar bleken te zijn binnen, gestelde budget .

Het luisteren naar wensen, opties die geboden werden en vooral ook het meedenken m.b.t. plaatsing en comfort van der keuken. Functionaliteit / kwaliteit en service pakket.

De eerste verkoopster bij mijn eerste bezoek had nauwelijks oog voor mijn wensen als klant . De tweede bezoek verliep fantastisch desbetreffende verkoper gaf informatie en had oog voor mijn wensen... De eerste verkoopster bij mijn eerste bezoek had nauwelijks oog voor mijn wensen als klant . De tweede bezoek verliep fantastisch desbetreffende verkoper gaf informatie en had oog voor mijn wensen t.a..v de keuken . Wist zonder verkoop dwang mijn aandacht positief te beïnvloeden.

Wilma van Dijk

Prettige ervaring bij advies

Aardige mensen, geven prima advies

Meer info over extra kosten en de apparatuur in verband met mogelijke geluidsoverlast

Mijn ervaring is positief, maar zeker geen 10. De afhandeling van de foute inmeting en plaatsing was zeker niet op orde.

Goed nieuw easy en smart concept waarbij je precies weet wat je betaalt voor welk onderdeel. Zo is afdingen verleden tijd en weet je precies wat je kan verwachten.

Inmeten en zeker weten. Wellicht een tweede keer laten inmeten voor de zekerheid. Daarnaast oplossingsgerichtheid vanuit de klantenservice kan beduidend beter.

D.pos

Goed contact , prima informatie

geen gezeur over prijzen.

nee

Coen en Marian

Er waren enkele probleempjes, doch alles werd zeer spoedig opgelost, service 100% !! Kan niet iedereen zeggen....
Dank Bruynzeel!!!

Zeer vriendelijke en gedegen advies/kennis, zeer behulpzaam, perfekt!

Ik zou het niet weten, alles top!

Wij vinden dat alles zeer goed gegaan is dat er erg deskundige mensen bij ons geweest zijn ook complimenten aan kemie want ook het aanrechtblad past perfect werd erg goed meegedacht complimenten.... Wij vinden dat alles zeer goed gegaan is dat er erg deskundige mensen bij ons geweest zijn ook complimenten aan kemie want ook het aanrechtblad past perfect werd erg goed meegedacht complimenten. Dus wij zijn zeer tevreden

Vriendelijk en vakkundig. Net bedrijf goede uitstraling

Leuk advies , verzorgt personeel ( let daar op)
Vakmanschap ( Bruynzeel hoog in het vaandel)

Verzorgt koffie en thee niet te armoedig