Prijs / kwaliteit

Geweldige service

Meedenken met de klant

Ga zo door

ans

Zeer goede servies en kwaliteit ben erg blij met de keuken hij is mooi en precies wat ik wilde

kwaliteit is erg goed en de servies is prefect

Geen verbeterpunten ga zo door

W. Peters

Prettige ontvangst in showroom te Duiven en dhr. Juan Fernandez had alle tijd om goede informatie te geven en al onze vragen te beantwoorden. Prettig is ook dat je na aankoop nog 5 dagen bedenktijd... Prettige ontvangst in showroom te Duiven en dhr. Juan Fernandez had alle tijd om goede informatie te geven en al onze vragen te beantwoorden. Prettig is ook dat je na aankoop nog 5 dagen bedenktijd heb en ook daarna nog wijzigingen kunt aanbrengen.
Datum van levering en plaatsing was zoals afgesproken en de monteur die de keuken plaatste was vriendelijk en deskundig.
Kortom wij zijn zeer tevreden met onze Bruynzeel keuken en kunnen eenieder Bruynzeel keukens aanbevelen.

goede informatie, deskundige en vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit

De Jong

Wij hadden al eerder goede reviews gehoord over Bruynzeel keukens.
Wij hadden al eerder goede reviews gehoord over Bruynzeel keukens.
Vandaar dat wij ook hier terecht kwamen. In de Showroom alle tijd totaal geen druk (die ervaring hadden wij wel bij andere keuken verkopers)
Denk er nog over na thuis of wil je toch andere kleur,opstelling kom terug geef het gewoon aan zeiden ze.
De levering kwam ook precies zoals aangegeven en de monteurs zijn echte vakmensen en s' avonds heerlijk koken. Top bedrijf.

van showroom t/m plaatsing gewoon super

vonk

Prettig contact met verkoper herman koppe

mee denkend met onze wensen

alles naar wens

Linda

Mooie keuken uitgezocht bij Bruynzeel keukens in Zwolle. Goed advies en begeleiding in de winkel (Sander). Prima montage, kleine aanpassing na die tijd die professioneel werd opgelost. We zijn heel... Mooie keuken uitgezocht bij Bruynzeel keukens in Zwolle. Goed advies en begeleiding in de winkel (Sander). Prima montage, kleine aanpassing na die tijd die professioneel werd opgelost. We zijn heel blij met onze keuken

Koekoek

Bruynzeelkeukens heeft alles goed afgehandeld zouden zeker weer een keuken kopen bij Bruynzeelkeukens.
Bedankt Bruynzeel medewerkers

Beloftes nakomen TOP

Goed lezen wat 1e keer fout ging.
3x verkeerde nieuwe kasten thuis gehad deze worden vernietigd als blijkt dat het niet de goede zijn. 4e keer ?
Verkeerde kasten zijn de 4e keer...
Goed lezen wat 1e keer fout ging.
Verkeerde kasten zijn de 4e keer omgeruild.
Persoonlijk hebben wij daar weinig last van gehad en het is keurig opgelost maar wat een onnodige kosten.

Ina

Wij zijn erg goed geholpen in filiaal Zwolle. Prachtige keuken uitgezocht en zeer vakkundig geplaatst. Een bovenkast was bij levering beschadigd, dit is vlot en netjes vervangen.

Er is goed geluisterd naar onze wensen en ook meegedacht.

M. Caspers

Mooie keuken besteld en goed geinstalleerd.
Door corona drukte duurde levering wel 4 mnd.
Mooie keuken besteld en goed geinstalleerd.
Door corona drukte duurde levering wel 4 mnd.
Probleem met fout gemeten aanrechtblad en niet beschikbare spoelbak werd helemaal opgelost alsook andere kleinigheden. Helaas, door de grote corona drukte, duurde de herstelperiode 2mnd. We konden wel goed in de keuken werken, ook toen ie nog niet helemaal af was.
Communicatie met service desk en aanemers was mogelijk en efficiënt.
Geen extra kosten tgv problemen.
Hebben nu een pracht keuken, zoals gewenst.

Er was tijd en deskundigheid

M Hartmans

Van oriënteren en uitzoeken tot advies en plaatsing heel goed geholpen.

Heel kundig en meedenkend.

Kan niks bedenken?