Prijs / kwaliteit
8.2/10
Advies in de winkel
Plaatsing

Lammers

Keuken werd op onze wensen afgestemd, levering en montage waren prima

Meedenken wat mogelijk is

F. Vriens

Goede voorbereiding qua hulp bij keuzes maken, ook de plaatsing, het overleg daarover en de klantenservice erna is zeer oke

heldere voorlichting

telefonische bereikbaarheid is lang : corona

Arjo

Super service, goede prijs-kwaliteit verhouding en dik tevreden na afloop.

geen pushende medewerkers en duidelijke prijzen

?

Wim Lovink

In de winkel van Bruynzeel werden mijn vrouw en ik vriendelijk en netjes ontvangen. Er werd de tijd genomen om ons alles te vertellen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Na de koop zijn de afspraken goed na gekomen en is er op tijd begonnen met de plaatsing van de keuken. Maar omdat er verschillende onder aannemers bij betrokken zijn hoorde het soms lang voorde=at de volgende stappen in de plaatsing werden gezet met als gevolg dat het wel een tijdje heeft geduurd voordat de keuken helemaal geplaatst en klaar was. Totaal ongeveer4 maanden. Dat zou misschien wel iets sneller kunnen.

Nette, beschaafde en deskundige verkoop advies

Beter afstemming met de onderaannemers tijdens de plaatsing van de keukens

fam Dijkstra

Zeer goede service en levering

ze luisterden goed naar onze wensen, en waar het niet mogelijk was wat wij wilden, dachten ze goed mee naar een alternatief

Katja Schroeter-van Rossum

Service van planing tot en met levering geweldig

klantenservice en monteurs

keukenadviseurs vrijwel geen ervaring met dagelijks leven in de keuken, dus ook hierop focus

Karremans

Goed advies, mooi product

Duidelijke en realistische uitleg mogelijkheden

Komt met voorstel voor installateur die naast plaatsing ook voorbereidend werk doet. Echter, bemidddelt niet bij geschil, en neemt geen verantwoording voor kwaliteit. Dat was me tijdens aankoop... Komt met voorstel voor installateur die naast plaatsing ook voorbereidend werk doet. Echter, bemidddelt niet bij geschil, en neemt geen verantwoording voor kwaliteit. Dat was me tijdens aankoop traject niet duidelijk gemaakt

Fred

Keuken aangeschaft en geplaatst

Kundige verkoopadviseur en transparantie qua prijzen

David Bosch

Over het algemeen zeer tevreden

Adviseur was nimmer opdringerig of gehaast

Geen enkele ruimte voor onderhandeling

Vogelvang

Mooie keuken, goed afgewerkt.

De verkoper nam de tijd en er was geen druk. Duidelijke prijzen en offerte.

Geen.