Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
8.2/10
Plaatsing

Conny van Setten

Bij Bruynzeel zijn ze trots op de producten die ze maken. Voor ons een goede reden om voor dit bedrijf te kiezen.

De verkoopmedewerkers geven vakkundige adviezen. Ze geven je als klant alle ruimte zelf rustig rond te kijken, maar komen onmiddellijk in actie als je vragen hebt. Ze nemen alle tijd voor je en zijn... De verkoopmedewerkers geven vakkundige adviezen. Ze geven je als klant alle ruimte zelf rustig rond te kijken, maar komen onmiddellijk in actie als je vragen hebt. Ze nemen alle tijd voor je en zijn erg betrokken.

De winkel is mooi en je kunt je prima oriënteren.
De brochures zijn fotorijk en duidelijk.
Alles is bespreekbaar en je krijgt mooie 3d-prints van je keuken mee naar huis.
De winkel is mooi en je kunt je prima oriënteren.
De brochures zijn fotorijk en duidelijk.
Alles is bespreekbaar en je krijgt mooie 3d-prints van je keuken mee naar huis.

Tip: blijf vooral zoals jullie zijn, niet schreeuwerig, niet opdringerig, maar vriendelijk en vakbekwaam, en vooral trots op jullie keukens!

Sim Onck

Een prima keuze, nogmaals bedankt voor de prima service.

Kundigheid en meedenken van de verkoper, Juan

Maarten en Anja

Geode begeleiding

alles compleet en zorgvuldig begeleid

Gerard Raterink

Bijzonder plezierig contact, transparante afspraken en men doen hun best om de klant zo tevreden mogelijk te houden.
uitstraling van de keuken is solide.

Respect voor de klanten. goede voorlichting. Niets was hun te veel.

De mensen staan open voor verbeterpunten. We hebben nog een afspraak lopen met de verkoper dat we binnenkort een evaluatie gesprek hebben om aan te geven hoe we het proces hebben ervaren. Ook waar... De mensen staan open voor verbeterpunten. We hebben nog een afspraak lopen met de verkoper dat we binnenkort een evaluatie gesprek hebben om aan te geven hoe we het proces hebben ervaren. Ook waar we de indeling achteraf toch iets anders hadden willen hebben.

John Bruin

In 1998 hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht en naar onze smaak, maar de montage was zo slecht dat Bruynzeel dit probleemloos heeft opgelost. In maart 2012 bestellen wij een kast erbij €1268,- en... In 1998 hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht en naar onze smaak, maar de montage was zo slecht dat Bruynzeel dit probleemloos heeft opgelost. In maart 2012 bestellen wij een kast erbij €1268,- en deze is gemonteerd.
Tijdens het vervangen van de vloeren moest deze kast even van de wand, en wat schetst onze verbazing dat deze kast gewoon geen body heeft en dus de achterplaat van board uit de voeg loslaat doordat de rechte zijwand wat krom is gaan staan ( Foto's van op gestuurd. Nu denk je dat je een product hebt waar men achterstaat (en waar zelfs 10 jaar garantie voor staat (in de winkel verteld) . Men neemt niet eens de moeite om te kijken, maar laat weten de kast te willen repareren kosten € 110,-. Ik had deze kast bij nader inzien beter zelf kunnen maken daar dit een oplossing is die zo een groot bedrijf geen goed doet.
M.v.gr. J.A.Bruin 6901 HD te Zevenaar.

Ja in 2012 dus.

De klanten serieus benaderen en zonder over geld te praten eerst komen kijken.

Half maart een keuken laten plaatsen, 15 punten waren niet goed na montage!!!!! ( verbogen apparatuur, scheve planken, te lange schroeven etc. ook een andere kookplaat ontvangen dan... Half maart een keuken laten plaatsen, 15 punten waren niet goed na montage!!!!! ( verbogen apparatuur, scheve planken, te lange schroeven etc. ook een andere kookplaat ontvangen dan afgesproken..
Inmiddels is het augustus en is de keuken nog steeds niet af.
Vaak moeten bellen/ mailen, nu het meeste opgelost.

We zitten nu nog steeds met een kapotte koelkast deur en kapotte lamp in de koelkast.

Kortom geen aanrader,
De keuken is wel mooi, lade loopt soepel.

Afpraken nakomen, zorgen dat we na al die maanden kunnen genieten van onze nieuwe keuken.