Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.2/10

G.Sippens

Goede en correcte behandeling door het personeel

Helder en zeer transparant

Arco

Goede informatie bij aankoop, zeer goede service en aftrrsales

Service en aftersales

Geen plaatsing van de keuken op vrijdag/maandag, zeker niet bij een hoog segment keuken. Hele weekend in de rommel

Super goed advies, de vaste prijzen heeft uiteindelijk ons doen besluiten om voor Bruynzeel te gaan.

Vaste prijzen

L Henkelman

Super service. Vriendelijk ontvangen in de winkel en er werd goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ook toen ik nog een paar keer terug kwam met vragen hielpen ze me met het oplossen van de... Super service. Vriendelijk ontvangen in de winkel en er werd goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ook toen ik nog een paar keer terug kwam met vragen hielpen ze me met het oplossen van de problemen

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Heel fijn dat er werd meegedacht.

D. van der Pol

Slechte communicatie, komen afspraken niet na. Moeilijk bereikbaar, communiceren slecht met externe bedrijven. Keuken is 4x op een verkeerde datum geleverd.
Onervaren klantbegeleider zonder...
Onervaren klantbegeleider zonder enige initiatief vanuit Bruynzeel.
Klacht ingediend, maar weinig respons, behalve dat ze het vervelend voor ons vinden.
Na het zetten van de keuken, moesten er dingen vervangen worden. Voordat dit opgepakt werd, waren we alweer 3 weken verder. Uiteindelijk is onze keuken nog steeds niet af, na 7 weken.

externe keukenzetter heeft onze keuken uitstekend geplaatst.
Fouten aangegeven en

Communicatie met de klant en mensen inhuren die initiatief tonen.

R. van Rennes

Mevrouw Yesim Kaleli, die normalerwijs in Dordrecht werkt, heeft mij in filiaal Barendrecht geholpen. Ik was echt onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de ervaren adviezen van mevrouw... Mevrouw Yesim Kaleli, die normalerwijs in Dordrecht werkt, heeft mij in filiaal Barendrecht geholpen. Ik was echt onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de ervaren adviezen van mevrouw Kaleli. Ze nam alle tijd voor me en er werd geen enkele druk gelegd wat betreft de besluitvorming. Kortom, ik kan Bruynzeel van harte aanbevelen.

Zeer ervaren medewerker die alle tijd nam.

nee

N.Berkhout

We hebben een zeer fraaie keuken gekocht en alle keukenonderdelen voldoen prima

goede uitleg, doeltreffende adviezen, rustig de tijd nemend, zodat alle adviezen en informatie konden bezinken.

neen

Verkerk

Vriendelijke mensen in de winkel in Barendrecht en hele goeie service

WP

Zie eerder antwoord

Goede uitleg en advies door de verkoper, prima.

Zwagemaker MTI bv

De verkoper heeft voldoende aandacht, en neemt de vragen serieus, is niet opdringend met het aansmeren van extra,s

communicatie

bereikbaarheid via de telefoon