Prijs / kwaliteit

Leo

Zeer proffesioneel

Meedenken

Paul van der Valk

De eerste indruk was zeer goed met het bedrijf en we konden eigenlijk snel onze keuze samen met de verkoper maken.
Ook qua prijs konden we het snel samen eens zijn.
Bij het tweede bezoek...
Ook qua prijs konden we het snel samen eens zijn.
Bij het tweede bezoek al de keuken besteld. En na inmeten van de keuken monteur thuis nog eens aanpassingen gemaakt zodat het precies zou passen.

Ja, we werden meteen goed geholpen met alle schetsen erbij die meteen opgemaakt werden. Meteen in de winkel ook alle kasten en mogelijkheden laten zien.

Zeker! We zijn niet één keer ge-contact door de winkel of verkoper nadat de keuken was geplaatst.
Dat vinden wij wel erg jammer. Je geeft een heleboel geld uit maar een nacontrole blijft achterwege!
Ik zit zelf in de merk-autobranche en daar wordt dat zeker wel gedacht na verkoop of reparatie om de klant na te berichten over hoe en wat is gegaan etc.
En ook omdat we nog feetback terug kunnen geven voor verbeteringen of iets waar de verkoper niet aan had gedacht!!

Prima keuken! Maar: wisselende kwaliteit installatiebedrijven, communicatie intern slecht, waardoor in totaal ca 8 monteurs bezoeken nodig waren, voor de keuken in orde was.

inlevingsvermogen, luisteren naar klant

Verbeter de interne communicatie en zie toe op de kwaliteit van de installatiebedrijven.

Betjes

Goede communicatie met de verkoper en goed advies bij het samen stellen van de keuken.

Mooie keukens en erg overzichtelijke opstellingen in de showroom

Geen verbeterpunt nodig

Kwalitatief mooie keukens

Verkoopadviseur dacht mee in mogelijkheden om te komen tot een maximaal praktisch te benutten keuken, wat ook in de prijs mogelijkheden bood.

Bij de eerste verkoopadviseur was de opgemaakte offerte het aanbod. Er bleef een prijsverschil van 2000 euro. Gesteld werd dat er geen mogelijkheden waren om nader tot elkander te komen. Bij een... Bij de eerste verkoopadviseur was de opgemaakte offerte het aanbod. Er bleef een prijsverschil van 2000 euro. Gesteld werd dat er geen mogelijkheden waren om nader tot elkander te komen. Bij een ander filiaal werden we uitgenodigd om de offerte opnieuw op te stellen en toe te werken naar een voor ons aanvaardbare prijs. Hier werden ook aanpassingen gedaan die beter en functioneler waren dan bij de eerst opgemaakte offerte.

Bij het samenstellen van een geheel zwarte keuken, hadden we graag geinformeerd over het in het zicht komen van een wit rooster van een onderbouwkoelkast in de zwarte plint. Na overleg met Bruynzeel is dit probleem keurig en naar tevredenheid opgelost.

R. Kampinga

Zoals omschreven aan het begin.

Prima service

fam. Blok

Heeft onze hoop en verwachtingen volledig waargemaakt!

1. rustige en eerlijke afhandeling van onze wensen tijdens het samenstellen van onze keuken
2. goede Klantenservice: vlot bereikbaar, snel naar de juiste contactpersoon
3. goed ingemeten...
2. goede Klantenservice: vlot bereikbaar, snel naar de juiste contactpersoon
3. goed ingemeten en keurig geplaatst door dezelfde monteur

Geen - alles is volledig naar wens verlopen!

Goed advies in de winkel. Plaatsing problematisch door uitbesteding aan in mijn geval een bedrijf dat te veel werk had en niet de juiste aandacht aan de plaatsing van mijn keuken kon geven.

Kwaliteit van het materiaal en de apparatuur

Installatie in mijn geval was problematisch. Misschien dat gezien de groei in de woningbouw dit in de toekomst toch meer in-house door Bruynzeel gedaan moet worden. Contact met Bruynzeel verkoop... Installatie in mijn geval was problematisch. Misschien dat gezien de groei in de woningbouw dit in de toekomst toch meer in-house door Bruynzeel gedaan moet worden. Contact met Bruynzeel verkoop begeleidster gedurende de installatie was ook moeizaam. Misschien moet Bruynzeel hiervoor meer medewerkers aannemen.