Prijs / kwaliteit
8.2/10
Advies in de winkel
Plaatsing

Delftenaar

Prima ervaring gehad. Keuken wordt getekend en dit is écht het plaatje van je keuken na plaatsing.

Alles wordt direct getekend zodat je ziet wat je koopt.

Leonoor Akkermans

Degelijke keuken, matige service tijdens en na plaatsing

Goede begeleiding en advies bij de aankoop

Trage service na plaatsing

B te Braake

In de winkel fijn, kundig en netjes geholpen. Er werd meegedacht, de prijs was helder en er werd niet geprobeerd extras aan te smeren etc.

Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan...

Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan 10 bezoeken nodig geweest om de keuken daadwerkelijk te installeren. Dat heeft maanden gekost bovenop de wachttijd die sowieso al fors was. Panelen niet geleverd, onderdelen beschadigd geleverd, opdrachten verkeerd uitgezet waardoor monteurs niet wisten wat ze kwamen doen etc.

Hier bovenop komt nog dat de door bruynzeel ingehuurde monteurs bij de eerste poging bijzonder onbeschoft waren, totaal niet meedachten om toch tot een werkbare keuken te komen en, zo begreep ik van latere monteurs, ook nog allerlei fouten hebben gemaakt die de latere montage bemoeilijkten.

De sevice via de telefoon is ondertussen 0, je moet steeds zelf contact opnemen en ze doen niets.

Ik kom hier nooit meer terug

netjes, hulpvaardig, niet opdringerig, kundig.

geen.

Michel pot

Zeer prettige medewerkers met kennis van de producten en goede inlevingsvermogen om een ontwerp te maken. Vestiging Duiven Cas Frederiks

de ervaring met de materialen en producten, en het meedenken in oplossingen.

Braem-Vanbeisen

Alles is op de afgesproken tijden na gekomen en nette mensen die zeker een luisterend oor hebben trefwoorden vriendelijk, vakmensen ,nette werkmensen beleefd.

wat afgesproken is nagekomen

ik zou dit niet weten dus ben zeer tevreden

Robert Drost

Eerlijke prijzen, professioneel en alles is er op gericht om de klant een goed en tevreden gevoel te geven over de aankoop van de keuken. Ook nadat de keuken is gekocht staat alles in het teken van... Eerlijke prijzen, professioneel en alles is er op gericht om de klant een goed en tevreden gevoel te geven over de aankoop van de keuken. Ook nadat de keuken is gekocht staat alles in het teken van service

service

vd Berg

Prima, van begin tot eind

Empathische klantenservice / goed product/ vakkundige monteurs

Betere communicatie (controle) omtrent maatvoering nieuwbouw

Baas

Uitstekende kwaliteit, matige aftersale

meedenken, inlevingsvermogen

de apparatuur was voor de vorm erbij gezet maar uiteindelijk onderdeel van de koop

E.Simonis

Was goed er werd tijd genomen.

Duidelijke uitleg

Door de zovele momenten voor het thuis blijven om keuken correct te maken ik denk ongeveer 7of 8 keer hadden ze best wel iets kunnen doen voor mijn vrouw bijvoorbeeld een bosje bloemen er is nooit... Door de zovele momenten voor het thuis blijven om keuken correct te maken ik denk ongeveer 7of 8 keer hadden ze best wel iets kunnen doen voor mijn vrouw bijvoorbeeld een bosje bloemen er is nooit excuus hiervoor aangeboden misschien is dit voor jullie normaal om 1 jaar te moeten wachten maar ik vind dit eigenlijk niet normaal zij is hiervoor iedere keer thuis gebleven en heeft ook nog momenten vrij moeten nemen op haar werk.

Elma

Verkoper wilde geen offerte maken. We hadden een plattegrond bij ons, wisten precies wat we wilden maar de ietwat gezette verkoper met donkerblond haar wilde geen offerte maken. We hebben het tot 4x... Verkoper wilde geen offerte maken. We hadden een plattegrond bij ons, wisten precies wat we wilden maar de ietwat gezette verkoper met donkerblond haar wilde geen offerte maken. We hebben het tot 4x toe gevraagd omdat we het niet konden geloven

Er is een klantentoilet

Andere verkoper aanstellen?