Prijs / kwaliteit
8.2/10
Advies in de winkel
Plaatsing

Jan van zuijlen

Bruynzeel , had voor mij al een naam van weleer , en dit kunnen ze nog steeds waarmaken

Mooie showroom , idem fijne mensen die daar werken , he voelt je gelijk al welkom

Ik ben van a tot z tevreden met mijn keuken , dat is voor mij uiteraard het aller belangrijkst.

Heijneker

Johan Peters - perfect advies, geduldig en eerlijk

Montage & service; WAARDELOOS
Johan Peters - perfect advies, geduldig en eerlijk

Montage & service; WAARDELOOS
Keuken werd smerig achtergelaten. Tijdens montage werd klakkeloos aangegeven dat de vloer toch niet onder het eiland doorgelegd kon worden. Het bedrijf wat de vloer moet komen leggen kon dat volgens de monteur wel oplossen.... Dat bleek niet te kloppen. Resultaat; foeilelijke plakplint nodig...

Bruynzeel wil het oplossen. Ze kunnen over 1,5 maand komen. Mijn vloer wordt over 3 dagen gelegd. Aangegeven dat ik het opgelost wil hebben voordat de vloer gelegd wordt, maar dit is uitgesloten volgens de klanten”service”. Tijdens het gesprek blijkt ook dat er een strip vergeten is bij de montage. Ook dit wordt pas over 1,5 maand opgelost. De strip is bedoelt om opzwellen agv dweilen etc te voorkomen.

Oplossing van Bruynzeel; nog 1,5 maand met 4 kinderen op een betonvloer blijven wonen en de vloer uitstellen.
Lekker bezig Bruynzeel. Jullie fout wordt ons probleem. Een fout is snel gemaakt, maar zolang het netjes wordt opgelost hebben wij alle begrip van de wereld. Geen probleem. Maar na het betalen van de factuur was bij Bruynzeel van “service” geen sprake meer.

Spijtig voor de verkoper in de winkel, die ons perfect geholpen heeft aan een prachtige keuken die verder volledig aan onze wensen voldoet.

SERVICE

W. Bakhuizen

Mijn ervaring was positief, echter de de nazorg en het slagen van oplossen van voorkomende problemen is sterk afhankelijk van de service monteur die het bezoek aflegt. Die voor de derde keer bij ons... Mijn ervaring was positief, echter de de nazorg en het slagen van oplossen van voorkomende problemen is sterk afhankelijk van de service monteur die het bezoek aflegt. Die voor de derde keer bij ons kwam die had ervaring en begreep meteen wat er aan de hand was. Heeft het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Waarvoor dank.

Duidelijkheid bij aanschaf van de keuken wat de mogelijkheden waren en ook de tot standkoming van de prijs was een helder traject.

Sommige verkopers en service monteurs de instructie en de mogelijkheden laten weten. Mogelijk scholing op bestaande instructies.

vincent

Zeer prettig

uitstekende adviseur in de winkel tot aan de plaatsing in huis; top.

Bleeker

Zeer goede service, breed en kwalitatief goed pakket aan mogelijkheden. Montage en meten ging helemaal volgens plan.

Goede interactie met klant naar wensen. Geen sneakie overleggen over prijzen maar een goeie duidelijke prijs handeling.

Nvt

Fam. R.J.Knol

Alles ging naar verwachting, alles in goed overleg gegaan met uitleg.

ervaren mensen

Albert van den Heuvel

Prima zaak

duidelijke uitleg en meedenken

kleur in werkelijkheid is door de verlichting iets anders dan in de showroom. dit is m.i. wel een aandachtspuntje

lemtech

Werd super geholpen door kikki bij de verkoop

zeer klantgericht

super ontvangst ook tav consuptie...krijgt daardoor al zin in de keuken

Soons

Traject van aankoop tot en met plaatsing verliep prima.
Traject van aankoop tot en met plaatsing verliep prima.
Echter bij geconstateerd gebrek duurt het erg lang totdat het wordt opgelost. Controleer dus direct na plaatsing of alles schoon is en werkt!!

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Alert en direct handelen bij geconstateerde gebreken. Slechte service achteraf.