Prijs / kwaliteit

Jack

Prima keuken, miserabele oplevering

Deskundigheid, flexibiliteit

Chris Ottenhoff

Wij zijn zeer tevreden en positief over de begeleiding en advisering bij de aankoop van onze keuken.
De adviseur heeft voor ons een zeer bruikbare, nuttige en op de locatie afgestemde keuken geadviseerd.

Professionele inzicht en combineren van mogelijkheden om tot een functionele keuken te komen.

M van leeuwen

Eerlijk over de prijs, kwaliteit/prijs is verhouding is goed en uitstekende service

Eerlijk over de prijs en service

Niet

Nanda Zegers

Ik vind het super geregeld allemaal, als er zaken niet helemaal op orde waren, hebben ze dit helder, duidelijken goed opgelost.

Kennis van zaken, inlevingsvermogen en duidelijk

heb ik niet

Bruynzeel Keukens

Goede vriendelijke medewerkers en leveren mooie kwalitatieve keukens

Heel veel opties in het samenstellen van de keuken

De monteur bleef terug komen om kleine puntjes te verbeteren

Familie M. van der Valk

Positief

Ingaan en meevoelen van de klant

Mogelijkheden van nieuwe producten zoals plasmafilter en snelle berekeningen maken

P. van der Lep

Deskundig

uitstekende montage

Loop gerust nogmaals de winkel binnen om het bestelde product nogmaals te bespreken.

Panajotis toumazatos

De algehele ervaring is top geweest. Na het bezoeken van meerdere keukenwinkels kwamen we bij bruynzeel Almere. Die heeft ons op een normale en fijne wijze geholpen, de levering van de keuken was... De algehele ervaring is top geweest. Na het bezoeken van meerdere keukenwinkels kwamen we bij bruynzeel Almere. Die heeft ons op een normale en fijne wijze geholpen, de levering van de keuken was geheel volgens planning en de montage verliep soepel en correct. Gevoel van de standaard en irritante commerciële keukenverkopers was totaal niet aanwezig

Communicatie, complete levering, correcte en geduldige montage

Geen verbeterpunten

Lenie vd Hoek

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop ,plaatsing en aflevering van onze nieuwe keuken .
Het luisteren van de Verkoper wat wij graag wilde ,daarin advies geven hoe het nog anders kon wat evt gebruik prettiger zou kunnen zijn
De monteurs vriendelijk en netjes
ja wij zijn erg blij met onze keuken .

Luisteren en meedenken

J.L. Bal

Het is de 2e keer dat ik een Bruijnzeel keuken heb laten plaatsen en ik ben erg tevreden over het resultaat. De 2e keer is me nog beter bevallen omdat nu de prijzen vast staan en je niet meer af... Het is de 2e keer dat ik een Bruijnzeel keuken heb laten plaatsen en ik ben erg tevreden over het resultaat. De 2e keer is me nog beter bevallen omdat nu de prijzen vast staan en je niet meer af hoeft te dingen en achterblijft met een gevoel "heb ik nu toch niet teveel betaald"

Veel keuze en goede service en Bruijnzeel maakt gebruik van betrouwbare bedrijven die de keuken plaatsen (voor zover ik dat kan beoordelen)

nvt