Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.2/10

Wouter Speksnijder

Zeer ontevreden! Als de koop is gesloten en het geld is binnen, is het over met de zorg en aandacht! Montage door derden, geen controle. Nu 6 weken na oplevering ontbreekt er nog een ladeblokje en... Zeer ontevreden! Als de koop is gesloten en het geld is binnen, is het over met de zorg en aandacht! Montage door derden, geen controle. Nu 6 weken na oplevering ontbreekt er nog een ladeblokje en keukenblad. Voor sommige punten is er nog geen toezegging wanneer het wordt verholpen. De klantenservice is slecht bereikbaar. Mail proberen ze naar eigen zeggen binnen 5 dagen op te reageren, aan de telefoon is er altijd een lange wachtrij (ik weet wel waarom). Niet klantvriendelijk, achterdochtig, geen inlevingsvermogen, geen kennis, geen pro-actieve aanpak. Je kunt net zo goed met een prijsstunter in zee! Geen meerwaarde!

Kwaliteit kasten

Controle monteurs van derden. Zorg en aandacht voor de klant bij oplevering. Bereikbaarheid verbeteren, klantvriendelijkheid verbeteren, pro-actievere service, productieslots reserveren voor... Controle monteurs van derden. Zorg en aandacht voor de klant bij oplevering. Bereikbaarheid verbeteren, klantvriendelijkheid verbeteren, pro-actievere service, productieslots reserveren voor onverwachte naleveringen. Bij schade of klachten apparatuur, niet de klant doorverwijzen naar de fabrikant, maar zelf oplossen. Laat ze maar bellen voor tips.

Wouter Speksnijder

Zeer slechte ervaring. Als ze je geld hebben is het over met de zorg en aandacht. Montage door derden! Nu 6 weken(!) na oplevering nog steeds een ontbrekend ladenblok. En voor diverse punten ook nog... Zeer slechte ervaring. Als ze je geld hebben is het over met de zorg en aandacht. Montage door derden! Nu 6 weken(!) na oplevering nog steeds een ontbrekend ladenblok. En voor diverse punten ook nog geen toezegging wanneer het wel af is. Je mail wordt hopelijk binnen 5 dagen behandeld! Altijd een wachtrij als je belt. Onvoldoende kennis bij de klantenservice. Klant wordt van alles verweten! Geen pro-actieve opvolging. Bij schade aan apparatuur verwijzen ze je door naar de fabrikant. En dat terwijl je alles vooruit moet betalen! Totaal geen meerwaarde t.o.v. een prijsstunter!!

Kwaliteit kasten.

Controle montage door derden. Nazorg bij levering en plaatsing. Bereikbaarheid klantenservice en klachtenafdeling. Kennis op de klantenservice ver beneden peil. Klantvriendelijkheid en empathie... Controle montage door derden. Nazorg bij levering en plaatsing. Bereikbaarheid klantenservice en klachtenafdeling. Kennis op de klantenservice ver beneden peil. Klantvriendelijkheid en empathie ontwikkelen, "sorry" leren zeggen en niet meteen achterdochtig zijn naar de klant. Productieslots reserveren voor snelle nalevering bij onverwachte problemen. Casemanager op diverse klachten en eigen initiatief bij opvolging van alle lopende zaken.

Snel, efficiënt en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Gewoon een goed bedrijf wat doet wat ze beloven.

De aankoop was super. We zijn in 2 afspraken onwijs goed geholpen. Denken in mogelijkheden, dankzij Linda van Arendonk.
Echter bij levering ontbrak er het een en ander en moesten wij overal...
Echter bij levering ontbrak er het een en ander en moesten wij overal achteraan zitten. Proactiviteit zit blijkbaar niet in de service van Bruynzeel. Alles kon pas na 3 weken geleverd worden en na dik een maand (na plaatsing keuken) was de keuken compleet. Bruynzeel hanteert naar horen zeggen het één contact principe, maar wij hebben meedere medewerkers gesproken en zelf het contact moeten onderhouden met maar liefst 5 externe partijen.
Ik had veel meer service van Bruynzeel verwacht, na het in ontvangst nemen van de mooie gele map.

De aankoop. Geen bullshit praatjes.

Levering van de keuken.
Bruynzeel hoort meer service af te leveren en proactief te werk te gaan in plaats van reactief.

R van Opstal

Verkoop prima.

In eerste instantie, bij aankoop, goed advies en inleving naar bestaande situatie.

Het gaat fout bij het plaatsings traject, daar zou je meer verwachten.

Greet

Verkoop en advies uitstekend.

De verkoper.

Klachten en mankementen sneller oplossen. Na montage bleek de afzuigkap het niet te doen en de front v.d. vaatwasser is niet geleverd. De klantbegeleider is nooit bereikbaar dus probeert een collega... Klachten en mankementen sneller oplossen. Na montage bleek de afzuigkap het niet te doen en de front v.d. vaatwasser is niet geleverd. De klantbegeleider is nooit bereikbaar dus probeert een collega het op te lossen. Voor de afzuigkap is er iemand van de leverancier geweest maar die kon het niet oplossen dus moest het apparaat omgeruild worden. Weer een week voorbij. Het front v.d. vaatwasser duurt weer eens 3 wkn. (na de bouwvak) terwijl het wel op de afleverbon stond. Deze week hebben ze de achterwand (composiet) geplaatst en daarbij is e.e.a. beschadigd en er ziet niet genoeg ruimte achter de kraan waardoor deze niet optimaal werkt. Ik ben benieuwd hoelang dit weer gaat duren. Inmiddels zijn we na montage alweer 4 wkn.verder en nog steeds niet klaar.

In de winkel wordt je uitstekend geholpen.

Wordt goed meegedacht en naar je wensen geluisterd.

Nadat de opdracht isgeplaatst en wordt overgedragen aan een klantenbegeleider is het een ramp.