Prijs / kwaliteit
7.6/10
Plaatsing
6.6/10

Jeroen

Zeer deskundig advies in de winkel. De keuken is zeer vakkundig geplaatst, en de service was uitstekend.

Deskundig advies verkoper en vakkundige monteurs

Netjes behandeld hoor maar er blijven dingen die beter kunnen

Uitleg over de apparatuur gemist

Indeling had nog beter gekund

Freddy Schiffer / Dorlinda van der Cammen

Onze complimenten voor de goede begeleiding, afspraken, levering, en tussentijdse communicatie. Ook de complimenten voor I.T.S. die de keuken heeft geplaatst en voor Jetstone dat later het... Onze complimenten voor de goede begeleiding, afspraken, levering, en tussentijdse communicatie. Ook de complimenten voor I.T.S. die de keuken heeft geplaatst en voor Jetstone dat later het definitieve blad heeft geplaatst.

Ga door op de manier zoals nu

Trudy

Heb spijt dat ik voor Bruynzeel heb gekozen. Zit al weken te wachten tot mijn keuken in orde is. Beloftes worden niet nagekomen. Eens, maar nooit meer een Bruynzeelkeuken.

De verkoper heeft zijn werk wel goed gedaan alleen de aflevering is nog stedds niet volledig

Betere communicatie met de klant en betere service. Het zou ook wel netjes zijn als gedane beloften nagekomen worden

AT

Schandalig! Helemaal geen service voor mijn Poggenpohl keuken van 21K! Ik wacht al bijna drie maanden op de monteur. E-mails worden genegeerd, telefonisch wordt beloofd dat je terug wordt gebeld... Schandalig! Helemaal geen service voor mijn Poggenpohl keuken van 21K! Ik wacht al bijna drie maanden op de monteur. E-mails worden genegeerd, telefonisch wordt beloofd dat je terug wordt gebeld maar dat gebeurd niet.

Jammer dat een gerenomeerd bedrijf als Bruynzeel zijn credits verliest bij de uitvoering.

Er werd zeer goed meegedacht/geadviseerd met onze wensen/ideen.

Een screening (proeve van bekwaamheid) bij de montagebedrijven. Daar wij de montage als zeer frustrerend hebben ervaren.

Duursma

Slechte service: afspraken worden niet nagekomen, terugbelverzoeken worden genegeerd, keuken niet op afgesproken tijd gemonteerd, verkeerde onderdelen besteld welke pas geplaatst worden na 2 maanden... Slechte service: afspraken worden niet nagekomen, terugbelverzoeken worden genegeerd, keuken niet op afgesproken tijd gemonteerd, verkeerde onderdelen besteld welke pas geplaatst worden na 2 maanden enzovoort. Zeer teleurstellende ervaring...

Service bieden, afspraken nakomen, terugbellen wanneer dit beloofd wordt en vooral geen afspraken maken die niet nagekomen kunnen worden.