Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Utrecht

Een goede klantgerichtheid

Die heb ik in mijn voorafgaand commentaar gegeven

Yvonne Abels

Een prettig contact in de showroom. Eerlijke prijs. Zij leveren een bijdrage aan de duurzaamheid.
De keuken was helemaal in orde.
Veel contact over de wensen en mogelijkheden van de...
De keuken was helemaal in orde.
Veel contact over de wensen en mogelijkheden van de keuken.

De meerdere gesprekken over wat wel/niet mogelijk is.

Blijf het zo doen.

D.J. Berendsen

Wij zijn geweldig geholpen geweldig alle lof

Fijn dat het vaste prijzen zijn. Het is een mooie stevige keuken die heb meegaat. De medewerkers hebben veel geduld en zijn altijd vriendelijk

Duidelijke prijzen. Je weet wat je waarvoor betaalt.

Andere monteurs inschakelen.

M Nauta

Prima. Komen afspraken na. Klantenservice zeer goed en proactief.

Prettige sfeer om rustig de keuken te selecteren en vorm te geven.

Feedback van monteur naar verkopers zou de verkopers kunnen helpen bij het direct goed uittekenen van de keuken.
Nu gaat de feedback alleen naar de klantenservice.

Bartje

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze Bruynzeelkeuken

Het hele traject zit als een geoliede machine in elkaar. Prima communicatie

C. van Heezik

Goed advies in de schouwroom gehad. Prettig geholpen, en vooral niet opgedrongen.

Er werd goed meegedacht, en op de wensen ingespeeld

Manon Vos

Wij hebben een prachtige keuken door goed advies en een adequate levering en goede monteur. Als je zelf heldere kaders geeft worden de afspraken goed nagekomen. De monteur dacht goed mee en dat was... Wij hebben een prachtige keuken door goed advies en een adequate levering en goede monteur. Als je zelf heldere kaders geeft worden de afspraken goed nagekomen. De monteur dacht goed mee en dat was heel fijn.

Prettig advies, goed meedenken en niet opdringerig

De vaste prijs is een leuke gedachte maar de prijzen van de apparatuur moeten dan ook vergelijkbaar zijn met wat via internet te verkrijgen is

Afspraak is Afspraak

Deuren koel- en vrieskast, zonder handgreep, anders uitvoeren.
Gaan wijken aan de bovenzijde.

Na het aankopen van de keuken (onderhandelen over de prijs was niet leuk) is onze ervaring erg positief. Goede service, klachten worden serieus behandeld en de kwaliteit van de keuken is erg goed.... Na het aankopen van de keuken (onderhandelen over de prijs was niet leuk) is onze ervaring erg positief. Goede service, klachten worden serieus behandeld en de kwaliteit van de keuken is erg goed. We hebben de keuken nu ruim een half jaar en er is nog nergens slijtage te zien.

Klachten worden serieus genomen. Goede kwaliteit keuken.

De medewerker in de winkel was niet volledig op de hoogte van de mogelijkheden in apparatuur, na doorvragen kregen we gelukkig toch de apparatuur die wij wilden.