Tevreden klant!
Goede kwaliteit, prima onderaannemers (plaatsers), klantenservice goed bereikbaar en denken mee
Bij de voorbeeldkeukens aangeven dat het zonder tegels, en vloer is.
Bij de voorbeeldkeukens aangeven dat het zonder tegels, en vloer is.
Goede alternatieve ideeën over de inrichting. Heeft zeer goeg uitgepakt.
Transporteurs aanspreken over het voorzichtig behandelen van de pakketten. Niet dragen aan de plastic verpakking banden.
Hoi Jos, wat leuk te lezen dat we je vanaf de aankoop tot oplevering van de keuken zo goed hebben kunnen helpen! Wij wensen je heel veel kookplezier ! Groeten Jolie
Ze belle niet teruggeen
Trainen van Zoals het hoort SERVICE
Vriendelijke en deskundige medewerkers, prettige sfeer, meedenken.
Dit was zoals het nmm moet zijn.
Beste Wim, bedankt voor de mooie review. Veel kookplezier in je nieuwe keuken! Groetjes Daan
We werden goed geadviseerd voor onze kleine keuken, er werd met ons meegedacht. Zeker ook voor een kleine keuken een zeer toegankelijk bedrijf.
De voorbeeld handvatten voor de kastjes in een donkere hoek ( bukken om 't te zien) Misschien een lijst opstellen waar allemaal een keuze uitgemaakt moet worden bij het aanschaffen van een nieuwe...
Hoi Saskia, bedankt voor je leuke en uitgebreide reactie! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Je tips delen we ook met de winkels. Groetjes Karin
Professioneel en betrokken. Er wordt goed meegedacht over de juiste keuzes m.b.t. het beschikbare budget.
Geen.
Hoi Hanneke, wat tof om te lezen, dankjewel voor deze mooie review. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe keuken! Groetjes Jola
Lees mijn revieuws voor verbeterpunt
Beste Mariem, het spijt mij dat je niet tevreden bent. Ik heb een persoonlijk bericht gestuurd om met je in contact te komen. Met vriendelijke groet, Karin
Mooie keuken . Alle medewerkers aan de telefoon doen erg hun best, maar veel meer dan een probleem doorgeven kunnen ze niet. De deskundige monteur is erg belangrijk.
Betere logistiek zou de klant veel ergernis besparen en het het bedrijf waarschijnlijk veel geld. Bij de advisering zouden de energie-labels van de apparatuur ook aandacht moeten krijgen. Als de...
In de winkel wordt je goed geholpen en er wordt naar je wensen geluisterd, en de monteurs die de keuken plaatsen zijn uiterst bekwaam. De service is prima!
Tip voor de keukenfabrikant, vraag eens hoe de tevreden de klant is met de indeling van de kastjes/ besteklades. Er zijn dingen die ik anders zou doen maar ik kan zelf geen contact krijgen met de...
Transparante prijzen, veel tijd per ontwerp.
Top!