Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.2/10

L. Rijsdijk

Prima advisering in de winkel, montage perfect verlopen. probleem met het keukenblad was binnen 2 weken opgelost door levering van een nieuw blad.

Begrijpen wat je wensen zijn en weten dit te vertalen naar een op jouw afgestemd ontwerp

Wellicht iets meer op de accessoires doorgaan in de keuze.

Reactie Bruynzeel Keukens:

Beste Leo, bedankt voor het delen van je ervaring. We wensen je veel plezier in je nieuwe keuken. Groetjes Daan- Webcare

W de Vries

Na maanden nog geen keuken zoals besteld

Medewerkers van de klantenservice spreken exact dezelfde voorgekauwde zinnen uit. Tot frustratie van ons, je voelt je alles behalve gehoord.
Luister naar de klanten.
Help klanten met een...
Luister naar de klanten.
Help klanten met een lang dossier. Niemand zit er op te wachten om maanden bezig te zijn met een dure keuken, waarvan nog steeds geen uitzicht op een goed einde.

Reactie Bruynzeel Keukens:

Beste Wendy, ik zou graag eens met je meekijken naar je dossier. Kun je me daarvoor je ordernummer mailen ? Groetjes Jolie - Team Webcare

Daan

Komen afspraken niet na

De verkoper in de winkel zelf

Kortom een kut bedrijf. 4 november keuken geleverd en tot op heden nog niet af. Vaatwasser is dusdanig gemonteerd dat er een inkeping onder de keuken zit van 10 centimeter zodat de vaatwasser open... Kortom een kut bedrijf. 4 november keuken geleverd en tot op heden nog niet af. Vaatwasser is dusdanig gemonteerd dat er een inkeping onder de keuken zit van 10 centimeter zodat de vaatwasser open kan, na 5 bezoeken van monteurs heeft iemand eindelijk de oplossing gevonden die simpel is.
Klantenservice team c heeft totaal geen haast en zegt alleen maar ‘we snappen het’. Kortom goede media training.
Het is dramatisch dat je 5 maanden moet wachten op een fatsoenlijke oplossing.
Daarnaast wordt er niet gecommuniceerd met het transportbedrijf wat voor veel frustratie zorgt. Er wordt totaal niet naar je geluisterd, dit was de laatste keer bij Bruynzeel. Wat een ballenorganisatie.

Marjolein de Gruijter

Van ontwerp tot plaatsing en nazorg heel tevreden

Transparante prijzen, veel tijd per ontwerp.

Top!

Ronald S

De verkoper heeft de keuken uitgewerkt die wij wilde hebben

luisteren en de wensen verwerken

iets meer aandacht geven aan te leveren goederen

Linda van Toor

Slecht

alleen de verkoper

monteurs motiveren
klantenservice verbeteren
monteurs motiveren
klantenservice verbeteren
afhandelen van fouten aan keuken efficiënter, klantvriendelijker, sneller, levering van apparatuur niet verschuilen achter Siemens en dat zij apart leveren en jullie je handen ervan af halen

Damen

Mooie keuken, service is ook goed

Denken mee

Maak een offerte waar de klant om vraagt

Annemieke

Prettige samenwerking in het voortraject en montage. Service achteraf blijft achter.

Prettig gesprekken, goede adviezen, rustige beleefde benadering, voelde goed aan wat wij wilden.

Service achteraf moet echt beter. Past gewoon niet bij dit bedrijf.

Ed Witlox

Buitengewoon slechte service. Ze doen voorkomen alsof het een kwaliteitsbedrijf is maar zodra je betaald hebt is er van service nog amper sprake. Onthutsend hoe de goede naam van Bruynzeel op deze... Buitengewoon slechte service. Ze doen voorkomen alsof het een kwaliteitsbedrijf is maar zodra je betaald hebt is er van service nog amper sprake. Onthutsend hoe de goede naam van Bruynzeel op deze manier ten grabbel wordt gegooid. Ik schat de kans dat wij ooit wederom een Bruynzeel keuken kopen nihil.

Valse verwachtingen wekken mbt de kwaliteit kunnen ze heel goed!

Advies is om de nazorg en serviceprocessen nog is nader onder de loep te nemen. Dit kost jullie je naam en daardoor klanten.

Jessica

Wanneer je de keuken koopt kunnen ze van alles voor je regelen, maar als deze eenmaal is besteld is de service en hulp echt ondermaats.

Zowel het toevoegen van een veegplint was erg...

Zowel het toevoegen van een veegplint was erg moeilijk, en hier werd ik dan ook niet bij geholpen. 2 maanden later hoorde ik, sorry er is miscommunicatie ontstaan. Vervolgens was het te laat om het nog tegelijk te laten leveren.

De week rondom het plaatsen hebben wij verschillende berichten ontvangen dat producten niet (meer) leverbaar waren. Via Bruynzeel was het niet mogelijk om de vaatwasser eerder te laten bezorgen, terwijl Atag zelf weer iets anders zei. Alsnog op tijd geleverd door Atag gelukkig, niet door Bruynzeel.

Dag van plaatsen blijkt de keuken niet compleet te zijn. De hoge kast is niet geleverd… terwijl deze wel geleverd moet zijn volgens de monteur. Geprobeerd de klantenservice te bellen.. dit was dramatisch. Ze sturen je van een kastje naar de muur, terwijl ik alleen wil weten waar de kast is. Nooit meer teruggebeld… en ze zijn nu met bouwvak. Ik moet wachten tot september voordat ik iets van een Kast kan verwachten.

Maar met name de service en begeleiding vind ik in deze situatie rondom schandalig!

Fijn geholpen in de winkel

Communicatie rondom plaatsen en leveren van de keuken