Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing
7.6/10

Arjo

Super service, goede prijs-kwaliteit verhouding en dik tevreden na afloop.

geen pushende medewerkers en duidelijke prijzen

?

Dea Bijlsma

Ik ben heel verrast over hoe Bruynzeel Keukens werk. Vanaf mijn eerste bezoek in de showroom totdat de keuken geplaatst is de service gerichtheid erg goed. Iedereen is vriendelijk en probeert echt... Ik ben heel verrast over hoe Bruynzeel Keukens werk. Vanaf mijn eerste bezoek in de showroom totdat de keuken geplaatst is de service gerichtheid erg goed. Iedereen is vriendelijk en probeert echt zijn best te doen om te helpen en goed werk af te leveren. Het resultaat is voor mij een prachtige keuken in mijn atelier.

service, ontwerp meedenken, vriendelijk

ik heb geen verbeter-tips.. als iets niet goed is wordt het probleem goed opgelost.

Marisa

Fijn bedrijf en mooie keukens

Nemen de tijd voor het ontwerp, luisteren naar je wensen, gastvrij en vriendelijk. Keukens in alle stijlen, veel mogelijkheden en goede kwaliteit.

Keuken was goed ingemeten, maar toch fout gegaan tijdens productie van een onderdeel. Deze was iets te lang.

Kees Berghuis

Prima prijs, kwaliteit en service.

Service afhandeling voelde als een warme deken.

Hoogwaardig afgewerkte keukens

Kwaliteit keuken en kennis verkoper

Sneller afhandelen van klantvragen en openstaande zaken

noordzij

Het plan IJkpunt in ijmuiden waar wij zijn gaan wonen waren diverse keukens van Bruynzeel er waren problemen met sommige keukens en dat verwacht je niet van Bruynzeel maar alles is opgelost

bijvoorbeeld onze keuken daar klopte de kleuren niet en de wasautomaat was te groot dit vind ik geen goede verkoop

geef de verkopers beter advies wat ze je aan bieden ze moeten niet denken zoveel mogelijk scoren die indruk krijg ik dan en onder op staat zou u dit bedrijf aanbevelen ik zeg geen ja of nee dat... geef de verkopers beter advies wat ze je aan bieden ze moeten niet denken zoveel mogelijk scoren die indruk krijg ik dan en onder op staat zou u dit bedrijf aanbevelen ik zeg geen ja of nee dat moet men zelf maar uitzoeken

Behalve een deurtje dat scheef was, maar dat later prima hersteld werd, ben ik heel tevreden over de Bruynzeel keuken.

Goede voorlichting en behulpzaamheid bij het maken van de keuzes

m rohde

Ik ben uitstekend geholpen bij Bruynzeel Haarlem. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij goed te adviseren bij de aankoop van mijn nieuwe keuken. Ik voelde me nooit opgejaagd en kreeg niet het... Ik ben uitstekend geholpen bij Bruynzeel Haarlem. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij goed te adviseren bij de aankoop van mijn nieuwe keuken. Ik voelde me nooit opgejaagd en kreeg niet het gevoel iets opgedrongen te krijgen. Het was ook altijd mogelijk om nog even binnen te lopen als ik nog een vraag had. Ik keek met veel plezier en vertrouwen uit naar mijn nieuwe keuken.

de tijd, de kennis, keuken uitgezocht die bij mijn wensen past en niet een duurdere keuken/apparatuur aangeboden gekregen, dat is heel fijn!

het was jammer dat het misging met de plaatsing. had ik geweten dat het zo nauw luisterde dan had ik ervoor gekozen de keuken zelf te laten plaatsen door de aannemer die mijn huis verbouwde. Nu... het was jammer dat het misging met de plaatsing. had ik geweten dat het zo nauw luisterde dan had ik ervoor gekozen de keuken zelf te laten plaatsen door de aannemer die mijn huis verbouwde. Nu bleek er veel niet te kloppen. Mijn vraag is, of het dan wel verstandig is om te meten als de oude keuken er nog in zit. Zodra de oude keuken gesloopt is en er wanden opnieuw gestuct worden (meestal noodzakelijk na sloop) klopt er niet veel meer van de oude meting. Het lijkt me dan ook dat bijvoorbeeld een besteld keukenblad niet meer past. Misschien dus pas meten als alles pasklaar is voor de nieuwe keuken?

E. Hes

Alles volgens afspraak verlopen,

Goedemorgen meedenken over de wensen,en duidelijkheid over de mogelijkheden.

Groot verschil tussen monteur van levering en monteur van service afspraak. Jammer dat er weinig oog is voor beleving van klant tijdens/ na montage. Echt gemiste kans.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zie boven: klein aandenken/ cadeautje achter laten na montage maakt de beleving vd klant af.