Zeer professionele medewerkers, goede service achteraf
Kanten service team Bergen op zoom team B
Ga zo door
Kanten service team Bergen op zoom team B
Ga zo door
Kennis van zaken
Geen enkele
verkopen
ook na betaling nog service bieden i.p.v. afschuiven
Beste Claudia, wat vervelend dat je keuken niet meteen compleet kon worden opgeleverd. Helaas lag dit niet alleen aan Bruynzeel, maar waren de voorbereidende werkzaamheden door jullie niet volgens...
Goed advies, rust, vaste prijzen, geen druk
Geen verbeterpunten
Hallo R, bedankt voor deze mooie review. Als er nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Fijne dag, groetjes Nique
Lees mijn revieuws voor verbeterpunt
Beste Mariem, het spijt mij dat je niet tevreden bent. Ik heb een persoonlijk bericht gestuurd om met je in contact te komen. Met vriendelijke groet, Karin
Uitgebreid geholpen in het samenstellen van de keuken op basis van onze wensen.
Wij kregen vaak e-mails voor de oplevering van ons huis die aan ons gericht waren maar waar alleen de bouwer iets mee kon. Dat zou vermeden kunnen worden.
Prima advies bij verkoop
Waarschuw de mensen vooraf de plaatsing van de keuken dramatisch is en niemand reageert op verzoeken.
Voor aankoop was geen enkele moeite teveel voor Bruynzeel. Meerdere offertes gekregen, goede bereikbaarheid, netjes en vriendelijk
Communicatie verbeteren voor levering en plaatsing. Afspraken nakomen. Eerlijk zijn en niet liegen.
Zeer prettige ervaring. Verkoper kwam thuis langs. Keuken is netjes geïnstalleerd. Waren een paar kleine puntjes maar die zijn de zelfde week nog keurig opgelost.
Ik ben nu 2 x in de winkel in Bergen op Zoom geweest en dit was echt een nare ervaring. Tot twee keer toe geen enkel hulp gehad en niemand kwam even langs om iets te vragen terwijl ze ons daar zagen...